Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Koji su ti bili uvijeti za upis 4-te godine u Zaprešiću? Please podijeli, jako me interesira i ja bi rado upisla dalje...
da ,otkud ta informacija?dali je istina da nam je odobren magisterij?? čula sam da će 4.g koštat 15 000 kn, a 5. 20 000 kn, dali je to istina?
Da? Odgovor je da?da ,otkud ta informacija?
Koliko vidim iza da je upitnik...Da? Odgovor je da?
pa ne znam tako je napisala tratinČicaeeeeeeejjjjjjjjjjj... Jel ovo istina???
Moj savjet ti je da nazoveš referadu faksa jer mislim da mi nemamo veze sa državnom maturom...ja sam se sad registrirala i ulogirala, ajme meni, pa to je sve komplicirano da ja niš ne kužim što to tamo piše...a jesu sve zakomplicirali, strašno
još uvijek mi nije jasno na temelju čega mi upadamo na faks?
mislim da se moras prijaviti na drzavnu maturu, nema direktnog upisa,prijave su ti do 31.1. sve informacije mozes vidjeti na Postani student
[/QUOTE
Dosad su studenti koji su završili stručni studij javne uprave imali pravo upisati izvanredno pravni fakultet s oslobađanjem od razredbenog ispita, jesi ti baš sigurna da se na to više nema pravo jer su to ipak srodni fakulteti?
Hej evo zvala sam referadu i rekli su mi da to pravo još uvijek postoji, te da ne moram polagati državnu maturu, samo da dođem na upise u 9.mjesecu!:laughing:Hvala!najbolje da nazoves referadu pa da se raspitas,ja sam tak cula,al najbolje da provjeris...
Još se nezna jel će biti uopće nastavak studija, eventualno možeš nastaviti specijalistički studij na nekom privatno učilištu, a ako se prebaciš na pravo, tj. upišeš nakon završetka upravnog studija dobivaš status izvanrednog studenta, za status redovnih moralo bi se ić na državnu maturu. Od treće godine se nemože nastaviti, koliko sam informirana to se može samo u Osijeku uz određene ispunjene uvjete. Pravo studiraš ispočetka, a ispiti neznam baš da se priznaju, eventualno uz dogovor sa profesorima.bok ljudi!!
imao bih par pitanja. naime, iduće godine bih trebao diplomirati i neam pojma kaj dalje..dal čekat ove dvije godine, koje pitanje dal će biti, il se ić prebacit na pravo il neki drugi faks??
bio sam kod tete u referadi na pravu i kaže mi da se može prebaciti nakon što diplomiram na javnoj upravi. e sad, koji bi bio meni status na pravu: dal sam izvanredni il bi mogao bit i redovni za OP il čak redovni bez plačanja??
isto tako čuo sam da se može nastaviti od treće godine i da se mora položiti razlika ispita, al opet kaže teta da ako se prebacim na pravo idem sve ispočetka? pa nije valjda da nam na pravu neće priznati barem nešto kaj smo položili na upravi, ne? morali bi? :unsure:
jel ima netko tko bi napravio dotično, prebacio se na pravo.znam da nije neko rješenje,al opet sa 3 god upravnog studija i nismo nešto ,ne?
rijetko koji..meni se frendica prebacivala pa su joj uvod u dip priznali na jedvite jade jer je na upravi dobila 4, a upisali su joj dva u novi index..Pravo studiraš ispočetka, a ispiti neznam baš da se priznaju, eventualno uz dogovor sa profesorima.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.