Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Upisi su u 9. mjesecu.Bok, evo i mene s pitanjcem. Kad su upisi za treću godinu, i jel istina da nema dekanskog roka?? Meni još jedino radno ostalo, mislim fa dat u 9mj. izvanredni sam student. Pa me zanima kad se može upisat i izabrat smjerove...
predmeti koji su ostali neriješeni ne mogu se riješit preko kolokvija - istina je.ovakoc.. negdje sam sad pročitala da npr. ako se upiše pad godine, predmeti koji su ostali neriješeni ne mogu se riješit preko kolokvija - pa sad ako netko ima više informacija o tome... :wink5:
možeš ako si sakupila 31 bod iz prve godinedali mi netko može pomoći...ja sam prva godina po bologni, dali ja mogu upisati parcijalu druge godine?
Milana (generacijo)!... pa malo švercanja kao trudnica i onda navaliti na ove lakše ispite.
Jeee, a po bolonjezu znaš mlatit svaki treći dan...Stvar je u tome da ne znam ništa o bolognji
I ja bih trebala savijet i pomoć od nekoga tko je u sličnoj situaci
Kod mene je ovakva sitacija:
Kao redovni student upravni studij sam upisana 1992/93 do apsolventskog statusa sve u roku i oslatalo mi je nekih 6 ispita do diplome. Tada sam se zaposlila (ukazala mi se prilika) pa kao ja ću to uz rad! zadnji ispit sam dala 1997. godine. U 2002 godini obnovila sam upis i upsana sam na treću godinu sa ispitom iz prve (Finaciranje...) i ispitima iz 2 i naravno treće godine. No nisam uspijela položiti te proklete financije (ja to nemogu) tako da me zadesila bolonja i sl. Prošle godine sam razmišljala o nastavku pa mi je žena rekla u referadai da uplatim nekih 1600-1800 kuna i da se pojavim sa ineksom. No kako nisam baš bila sto posto sigurna da ću ja to kao moći nastaviti a ne mogu se odreći (opsesija mi je da moram završiti faks) ovog što do sada imam od ispita sada razmišljam ipak o nastavku, k tome sam kod kuće na čuvanju trudnoće pa si razmišljam ne bili ja te proklete financije i još koji ispit mogla položiti dok ne rodim, pa malo švercanja kao trudnica i onda navaliti na ove lakše ispite.
Uopće neznam šta i od kuda da krenem jesam li zakasnila i ima li nade za nastavak studija po starom ili novom programu.
Trudnica
Super je da ima ljudi na ovom faksu koji razmišljaju o tome što bi se i kako trebalo napraviti. To je stvarno pohvalno. Šteta je što je malo onih koji zaista nešto i rade.Trebali bi se svi malo trgnut! mislim da bi dosta ljudi potpisalo peticiju za polaganje ispita s vise godine jer u krajnjoj liniji to je za njihovo dobro! ne moze mi nitko rec da mu to nista ne znaci. jer polagat 1 ispit cijelu godinu i gubit godine bezveze nikom nije super. Super je jedino faksu koji na taj nacin zarađuje masnu lovu i zato ocito ruse toliko ljudi.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.