Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
sve je moguće. samo hrabro!Meni se Uvod u državu i pravo čini kao nemoguće proći preko kolokvija
možda je to samo za brucoše. bar je tako prije bilo.na pravu se obavlja ovih dana i stoji opaska da bez pregleda nije mogući upis u 2. godinu: https://www.pravo.unizg.hr/studenti?@=6xfz
pošto smo isti faks, valjda će onda objaviti uskoro i naša referada...
Imam pitanje,ja sam izvanredni student upisala sam prvu godinu i zanima me kad nama pocinju predavanja ove godine jer neki govore da su sad u10 mjesecu, a drugi da su tek iduce godine u 1-2 mjesecu i da mi nemamo pravo ic do tad na vecinu predavanja sa redovnim studentima
Bila bi zahvalna kada bi mi netko mogao pomoci s ovom dilemom jer na stranici faksa jos uvijek nema nista napisano ni za pocetak faksa niti kad se treba doc po index![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.