AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Lista predmeta I. godine po težini i složenosti

angelus

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Financiranje javne uprave

Eej sto mislite jel lakse proci financije ili nauku ?

ej molim vas netko zasto ne mogu uci u skriptarnicu stvarno mi je hitno ?

bihter

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Eej sto mislite jel lakse proci financije ili nauku ?

ej molim vas netko zasto ne mogu uci u skriptarnicu stvarno mi je hitno ?
Meni je lakse financiranje jer mi je bilo zanimljivije. Moras napisat 3 posta da bi mogao u skriptarnicu

Dashing

Kao brucošica prošle godine uspjela sam riješiti prvu godinu u roku s time da sam radila oko 160 mjesecno računajući i cijelo ljeto...predmeti nisu toliko strašni samo se treba sjest i učiti...što se tice predmeta:
1.engleski-daleko najlakši,sve prof sa katedre su super i ne traže puno
2.politologija-skripta cca 50 str i prolazi se bez problema,najbolje bi bilo riješit preko kolokvija
3.informatika-užasno dosadno ali nije problem
4.ustav-meni osobno najzanimljivi predmet,dosta toga se zna i od prije...treba sjest i razumijet,povezivat a ne štrebat napamet jel profesori traže razumijevanje
5.država i pravo-osobno mi odgovara taj princip testa na zaokruživanje tako da nije bilo problema ali jako je puno gradiva i treba uzet dosta vremena da sve sjedno na svoje mjesto
6.-sociologija-zanimljiv predmet ali puno gradiva,prošla preko klokvija zato mi nije ostao u ružnom sjecanju
7.Nauka-prošla iz 3 puta,zasluženo :) tek na trecem putu sam naučila svo gradivo i došla spremna na ispit i nije bilo problema
8.financiranje-najbolje riješiti preko kolokvija jel usmeni su koma

Marija92

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Od najlakseg prema najtezem:]
1. Engleski jezik
2.Ustavno pravo
3.Informatika
4.Sociologija
5.Politologija
6.Financiranje javne uprave
7.Nauka o javnoj upravi
8. Uvod u drzavu i pravo

violeta-zg

NAUKA ILI FINANCIJE?
Nauka je zanimljivija za učiti, ali usmeni... (ja sam bila kod Tea i kao ispitivač mi nije nešto, sijao je strah i trepet među curama)-ali prošla sam iz 2. pokušaja
Financije nisu teške ni lake za naučit, ali moj usmeni kod Mijatovića je bio ultra brz i jednostavan...- prošla iz 1. :D

SIRKO

eeej :) jel bolje na odmah se rijesit tezih ili laksih ? savjeti nova sam :)
pa najbolje bi bilo uz laksi predmet npr engleski ili informatika uzet si jos jedan predmet za ucit,ovdje je uglavnom rasporedeno po tezini pa si slozis neki raspored koliko bi ti vremena otprilike trebalo kako za koj predmet pa svakako uz neki laksi odabrat jos jedan nesto tezi...barem sam tako ja

Robinho10

Evo i moja lista:-Lakši ispiti(1.Engleski 2.Informatika 3.Politologija 4.Ustavno pravo)
-Srednja kategorija(5.Sociologija 6.Uvod u državu i pravo)
-Malo teži(7.Financiranje javne uprave 8.Nauka o javnoj upravi)

irene

Svakom treba pristupiti jednako ozbiljno i naučiti ga, jer svi su podjednako bitni. Ne nalaze se slućajno na popisu, već su svi logički povezani.

Toni4444

od najlakšeg prema najtežem:

informatika
engleski,
politologija,
ustavno pravo,
sociologija,
financiranje,
uvod u državu i pravo,
i naravno nauka...

ludadevva

engleski
informatika
politologija
sociologija
ustavno
financiranje
drzava i pravo
nauka-uzas zivi koliko je dosadna :)

MateaKralj

Engleski
Sociologija
Uvod u državu i pravo
politologija
Ostatak tek sad za tjedan dan polažem ali vidjet ćemo :)

Dina77

Re: Osnove sociologije

Pozdrav, jel mi moze neko samo rec za sociologiju i politologiju da li su teški predmeti? čisto da okvirno znam jer mislim upisati javnu upravu :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks