Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da,dovoljna ti je ta skripta od 10str, iako možeš i zakon malo pročitati...Treba li za ispit ta skripta sa predavanja? Ako treba trŽim dobru dušu koja bi mi je poslala - mislim izaći na ovaj rok pa sam u "nevremenu". Skripta iz skriptarnice ima 10 str. Je li to dovoljno uz zAkon? Zbunila me kolegica koja je napisala...skripta ima trideset strana...hvala unaprijed
To i mene zanima, u vodiču ni na portalu nema rokova za ovaj izborni. Čudno :confused2:Hej, je l' zna netko kad su prve prijave i ispit iz komunalnog?
Nije bilo ni u petak, tak da se nadam da nije u ponedjeljak...Dali netko zna kada je ispit sljedeći tjedan??? Molila bih da neka dobra duša napiše <3 nažalost zbog posla nisam stigla do faksa u petak a u četvrtak rasporeda još nije bilo![]()
Hej!
Komunalno danas riješeno!
Profesorica je super - prvo me pitala po čemu sam učila, rekla sam skriptu i zakon i po tome me pitala.
Pitala me svega 2 pitanja:
1. 5 grupa osnovnih prava i dužnosti za javne službe,
2. oblici organiziranja obavljanja komunalnih djelatnosti - nabrojati i o svakome reći ponešto.
I to je to!
Sretno onima koji još nisu položili!![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.