Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
a kaj je s njemačkim?evo...
DRUGA GRUPA PREDAVANJA:
-2.2.,3.2.,4.2.,5.2.,6.2.- ustavno pravo (17-20h)-dvorana I
-9.2.,10.2.- informatika (17-21h)-dvorana I
-16.2.,17.2.,18.2.,19.2.-engleski (17-21h)-dvorana I
TREĆA GRUPA PREDAVANJA:
-20.4.,21.4.,22.4.,23.4.,24.4.,27.4.- nauka o javnoj upravi (počinje u 17h)- dvorana II
-28.4.,29.4.,4.5.,5.5.- (počinje u 17h)- dvorana II
ja brijem da ti je njemački u isto vrijeme kad je predavanje iz eng,,znači zadnja tri dana u drugom tj,,samo kod naravno druge profe i u drugoj dvorani :wink5:a kaj je s njemačkim?
dobro briješ :crazy: provjerila sam...u dvorani IIIja brijem da ti je njemački u isto vrijeme kad je predavanje iz eng,,znači zadnja tri dana u drugom tj,,samo kod naravno druge profe i u drugoj dvorani :wink5:
hehe,drago mi je da sam pomogla ako niš :thumbs:dobro briješ :crazy: provjerila sam...u dvorani III
pretpostavljam redoviti student.. pa tako je tema malo fulana :wink5:eej![]()
ne znam baš da li na dobrom mjestu postavljam pitanje ali ako netko zna neka mi odgovori. hvala unaprijed
)
ugl. ja sam upisala pad prve godine i danas sam saznala da sljedeće godine (tj. ove na jesen) ne mogu upisivati parcijalu(već ponovni pad i da gubim prava). što bi značilo da moram dat godinu![]()
da li moram dat apsolutno sveee ispite ili mogu jedan prenjet npr. financiranje
prošle godine nam je trebalo nekih 51,52 boda za uvijet... da li to vrijedi i ove godine za mene ili ipak ne ??
pzz
samo jedan kolegij na prvoj godini nosi više od 10 bodova :wink5:a jel postoji neki uvjet..npr.neki predmet koji se mora položiti da bi se upisala 2.god...osim bodova..i jel prag za redovne i izvanredne jednak?
Dovoljno je da jedna osoba proširi glas i nastane panikapozz jel bi mi mogao netko reći dali se meni piše pad ako sam prijavila ispit a nisam otišla na njega,,a nisam ga ni odjavila..ja sam čula prvo da ne,,i tu isto pišu mnogi da se ne treba odjavljivati ispit,,a neki mi kažu da moram odjaviti ispit jer mi se u protivnom piše pad,,malo sam zbunjena..puno hvala:confused2:
nema kolokvija iz predmeta nažalost..iz ustavnog imamo samo usmeni !!Jeli mi moze tko rec, ak nije bed, dali zna koja je literatura za ustavno pravo i informatiku, te ako ima kolokvija iz tih predveta kad su? Hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.