Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Svaki ispit nosi određeni broj bodova, koje osvojiš kad položiš ispit. Bodovi su u Vodiču navedeni za svaki kolegij.Pozdrav svima ,
postala sam izvanredni BOLONJACpa me zanima par stvari
o ispitima po Bolonji neznam ništa , da li ima neki pravilnik ili mi netko moze u kratko objasniti koliko puta mogu izać na ispit ? i kako se to boduje .. ?
thx :boldpurple:
Svaki ispit nosi određeni broj bodova, koje osvojiš kad položiš ispit. Bodovi su u Vodiču navedeni za svaki kolegij.
Tri puta možeš izaći na ispit, četvrti put je komisijski. Padneš li na komisiji, dobivaš zabranu polaganja tog ispita na kojih 2-3 mj. To ne znači da ne možeš polagati neki drugi ispit dok imaš zabranu za ovaj koji si pala.
Nakon isteka zabrane opet možeš polagati taj ispit, opet tri puta. 8. put je druga komisija. padneš li, gubiš pravo studiranja kod nas na faksu.
Naravno da možeš, ispite s godine na kojoj jesi možeš polagati kada god želiš pošto si izvanredni student i da ti predavanja još nisu ni počela.ej ljudi, molim vas pazite mog pitanja, ja ne mogu vjerovati da ne kužim ovo, ali ajde bolje pitati i ispasti glupa, nego ostati glupa.
Evo slučaja: ja izvanredni student postala prošle godine i kako izvanredno studenti imaju pravo studiranja jedan semestar jedna godina, a meni ta jedna godina prošla samo tako, dala samo 2 ispita, ma nije ni bitno sada, negoi bitno je i pitanje moje je: dakle, sada kada sam odslušala sva predavanja prošle godine i sve, mogu li ja davati ispite ovako po volji i slično, na primjer da sada u prvome mjesecu izađem na engleski ili informatiku ili tako neki predmet čije sam predavanje odslušala prošle godine? (mislim nisam, ali ono, zamislimo da jesam). Tu čitam postove i svi puni nekih novih informacija... samo me straše...
Nego, nadam se potrebnom odgovoru. Hvala puno
Naravno da možeš, ispite s godine na kojoj jesi možeš polagati kada god želiš pošto si izvanredni student i da ti predavanja još nisu ni počela.
hvalabok nije se mjenjalo predavanja su 14.01.2008 u 17 sati
predmeti su državna uprava,obiteljsko i radno i socijalno
pozdrav
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.