AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredni studenti - status, ispiti i predavanja

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

*Lana*

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: predavanja za izvanredne

Ivy bok. Molim te mi reci ako znaš kad je predavanje za izvanredne iz Osnova politologije? Naime, upisala sam razliku "starih" i "bolonje" i ovaj ispit mi se čini težak pa bi probala ići na predavanja.
Ako imaš kakvih saznanja molim te javi.
Hvala ti.
bok šljokica, vidim da si ivy poslala poruku pa evo samo da ti se nadovežem na pitanje za politologiju

ispit ti nije težak ali trebala bi ići na predavanja, meni su pomogla, i ako ikako možeš otiđi na ispit što prije jer kako sam ja shvatila svaki rok poslije je sve teži.
probaj si tu na faxu pribaviti pitanja sa prijašnjih rokova i to će ti puno pomoći, i da uči i iz knjige ja kad sam davala taj ispit ( prije 2 godine) nije bilo skripte, a Ravlić je pitao sve po knjizi i svojim predavanjima.
sretno

sljokica

bok šljokica, vidim da si ivy poslala poruku pa evo samo da ti se nadovežem na pitanje za politologiju

ispit ti nije težak ali trebala bi ići na predavanja, meni su pomogla, i ako ikako možeš otiđi na ispit što prije jer kako sam ja shvatila svaki rok poslije je sve teži.
probaj si tu na faxu pribaviti pitanja sa prijašnjih rokova i to će ti puno pomoći, i da uči i iz knjige ja kad sam davala taj ispit ( prije 2 godine) nije bilo skripte, a Ravlić je pitao sve po knjizi i svojim predavanjima.
sretno
Bok Lana.
Hvala ti na informacijama.
Naručila sam danas u Masarykovoj knjiguda mi se kopira tak da mislim da ću po njoj učiti. Predavanja imama 5., 6. i 7. 11. tak da ću na njih ići jer mi je ispit totalna nepoznanica.
Jel ja kao izvanredni mogu npr. prijaviti politologiju odma za prvi rok? Znači, predlažeš knjigu i što prije izaći na ispit. Hvala.
Nadam se da će sve biti u redu.

sljokica

Bok Lana.
Hvala ti na informacijama.
Naručila sam danas u Masarykovoj knjiguda mi se kopira tak da mislim da ću po njoj učiti. Predavanja imama 5., 6. i 7. 11. tak da ću na njih ići jer mi je ispit totalna nepoznanica.
Jel ja kao izvanredni mogu npr. prijaviti politologiju odma za prvi rok? Znači, predlažeš knjigu i što prije izaći na ispit. Hvala.
Nadam se da će sve biti u redu.
Uf, zaboravila sam pitati. Ovo šta kažeš da pokušam na faksu pribaviti si pitanja, kak misliš, ja ti baš nisam u kontaktu sa ostalim kolegama jer radim pa ne znam od koga da nabavim.

diah

Uf, zaboravila sam pitati. Ovo šta kažeš da pokušam na faksu pribaviti si pitanja, kak misliš, ja ti baš nisam u kontaktu sa ostalim kolegama jer radim pa ne znam od koga da nabavim.
djevojke, ne želim biti bezobrazna, ali ne biste li mogl komunicirati preko pm, ne moramo svi čitati vaša razmišljanja o pribavljanju pitanja i sl...
bez uvrede:confused:

dubbi

izvanredni se mogu upisati do kraja 11 mjeseca, ali u uvjet se broje ispiti položeni do kraja 10 mjeseca.

Mimi

da li su zavrsili upisi za izvanredne student epo starom programu ?
ja sam izvanredan po starom programu i sutra idem upisati razliku.ja idem za treću godinu i do sad je bilo da se plaća 1950kn,i to do kraja 11mjeseca.javim sve sutra.

diah

Re: Predavanja za izvanredne

pa zar doista nitko ne zna za koju grupu predmeta počinju predavanja 19.11.??

Aurora

zamolba.
da netko pogleda za predavanja 2.god.
da ne moram samo zbog toga dolaziti u zg.
thnx ;)

diah

i ja već neko vrijeme čekam da se netko smiluje i napiše za treću koje predmete slušamo, ali nitko ništa. ljudi, pliz!

Talya

i ja već neko vrijeme čekam da se netko smiluje i napiše za treću koje predmete slušamo, ali nitko ništa. ljudi, pliz!
Pa kolko ja znam nema još raspored predavanja za treću za izvanredne, zato nitko ni ne odgovara......

diah

pa osoba pod nickom "maremare" je na ovom topicu napisala dana 30.10. da predavanja za izv. počinju 19.11.

Aurora

2. god. IZVANREDNO

19.11. U 17sati
1.Osnove prava društava
2.Europski upr.prostor
3.Strani jezici

14.1. u 17 sati
1.Državna uprava
2.Obiteljsko pravo s matičarstvom
3. Radno i socijalno

24.3. u 17sati
1.Opće upravno pravo
2.Upravljanje ljudskim potencijalima
3.Uvod u građansko

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks