Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Nisi baš nešto propustila niti ostala uskračena, kak je bilo jučer na Šprajcovom predavanju?je li bio tko danas na Sikicevom predavanju? o cemu je predavao? je li rekao ista vazno?
Nažalost, jedino rješenje ti je da se pokušaš dogovoriti sa poslodavcem da te netko zamijeni u vrijeme ispita ili da ti jednostavno izađe u susret i pusti te na ispit jer je to opravdani razlog.ja sam izvanredna studentica, u radnom odnosu sam. Radim u smjenama koje ne mogu mjenjat, a ispiti su u isto vrijeme i za redovne i za izvanredne. Zbog posla nisam stigla na ispite i past cu godinu. Znate li postoji li rjesenje za ovaj problem?
Npr. da se razdvoje izvanredni i redovni studenti, jer izvanredni su pretezito oni koji rade![]()
Pisanje kolokvija ovisi o profesoru(znači moraš ga lijepo zamoliti da ti omogući pisanje).Predrok tebi nije bitan zato kad možeš polagati ispite cijele godine.ja sam isto izvanredan student pa me zanima jel ja mogu isto pisati kolokvije ili imati predrok kao i redovni..![]()
Upisuješ ponovno tu istu godinu.Koliko sam ja upoznat,izvanredni studenti imaju dvije godine vremena da polože ispite sa jedne godine tako da možeš četriri godine studirati prvu godinu.Pozdrav svima,
Mene samo zanima što se događa kada Vam prodje druga godina izvanrednog studija a nisi dao uvijet.
Da li gubiš pravo studiranja ili?
Ima li netko kakav savijet?
Lp,
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.