Katarina J
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Danas predavanja uopće nije bilo .. ili se niti neće održavati predavanje iz IS. ? Došla sam jutros i još je bila kolegica, čekale smo pol sata, ali se nitko nije pojavio ..
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
rekao je da možemo izaći na rok u 4 mjesecu iako bi trebali čekati 6 mjesec jer smo redovni studenti, ali će upisati ocjenu kraj potpisa, a poslije lupiti žig na redovnom roku. pretpostavljam da se onda može i na konzultacijama odgovarati,. održano je samo uvodno predavanje i rekao je da nećemo imati predavanja jer nas je premalo došlo (3). ako nam nešto niije jasno u vezi gradiva možemo doći na konzultacije, naizgled jako simpatičan likda li netko zna može li se odogovarati kod njega na konzultacijama ili moramo čekati službeni rok? pitam jer , kolko sam skužila, daje odmah potpise i par studenata je spomenulo konzultacije..hvala
i financiranje kampanja je izmijenjenodanas se održao ispit, profesor je bio točan, došlo nas je 8 i svi smo prošli. pitanja su bila standardna. mene je pitao biračko pravo, vrste izbora i glasovanja. ispit traje 10 minuta, otp 3 pitanja, profesor također voli pričati tako da ti počneš, on završi, nadopuni primjerima, kao da drži predavanje.skroz simpatičan lik
i odličan u indexu je tu
kod odgovaranja koristiti što više stručnih riječi i što manje laičkih.
u skripti koja postoji u skriptarnici ima nekih zastarjelih informacija, vezano za sastav izbornih tijela, i vezano za izbor zastupnika od strane birača koji nemaju prebivalište u RH. pa to svakako pogledajte i promijenite...
ja sam upisala taj izborni, izvanredna sam i položila sam ga i prije nego kaj su počela predavanja, tako da kaj se toga tiče možeš izać bilo kad, lagan je predmet, profesor je odličan, nemre bit bolji, a mislim da sam učila iz skripte u skriptarnici i po pitanjima tu na forumu kaj sam si skupila, al moraš pazit na promjene zakona :wink5:Da li netko može objasniti od kuda učiti ovaj predmet i da li se na ispit može izaći prije predavanja, naime izvanredni sam student pa me zanima da li mi možemo izaći bez odslušanih predavanja?I koliko uopće preporučavate ovaj predmet kao izborni?Unaprijed se zahvaljujem!
Hvala puno!A koji zakoni spadaju tu,uopće neznam gdje mogu naći literaturu...ja sam upisala taj izborni, izvanredna sam i položila sam ga i prije nego kaj su počela predavanja, tako da kaj se toga tiče možeš izać bilo kad, lagan je predmet, profesor je odličan, nemre bit bolji, a mislim da sam učila iz skripte u skriptarnici i po pitanjima tu na forumu kaj sam si skupila, al moraš pazit na promjene zakona :wink5:
prošle godine su bila ova tri:Hvala puno!A koji zakoni spadaju tu,uopće neznam gdje mogu naći literaturu...
E baš ti hvalaprošle godine su bila ova tri:
Zakon o izborima zastupnika u Hrvatski sabor, NN 69/03.
Zakon o izboru predsjednika Republike Hrvatske, NN 22/92, 42/92, 71/97.
Zakon o izboru članova predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne)
e sad vjerovatno ti zakoni imaju novijih izmjena i dopuna pa si malo pripazi na to, a valjda će uskoro staviti literaturu za novu akademsku godinu :happy:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.