anamarija5
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
[email protected]dal neko možda zna mail od prof. sočanac.ak zna nek ga da:wink5: hvala!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
[email protected]dal neko možda zna mail od prof. sočanac.ak zna nek ga da:wink5: hvala!
ja sam prije dobila potpis za vrijeme kolokvija!!dragi..sutra imamo kolokvij..a kad ćemo dobiti njezin potpis???))
Obavijestijel itko zna u kolko je sutra kolokvij, di to mogu vidjet?
Neznam,rekla je da ce bit oko 4 ili drugi tjedan na predavanju..kaj je s rezultatima? :tongue2:
Dadanas oko 4?
meni je bio jako lagan, kao i prosle godine. a sad se ne sjecam koja sam ja bila grupa ali ja sam imala onaj tekst sa pravom vlasnistva koji smo na predavanju prevodili tako da nije bilo tesko. koji je bio tekst u drugoj grupi? jer prof je rekla koji ce ulomci mozda biti na ispitu...jel vam bio težak kolokvij, meni je. bila sam grupa b i tekstovi su mi bili koma ili je tako bilo samo meni.
to je bio tekst za ubacivati rijeci koji sam i ja imala, a mi govorimo o tekstu za prevoditi.tekst koji je bio u mojoj grupi definitivno nije iz knjige, bilo je nešto o ugovorima eu, ma sve u svemu nešto zbrkano tako da mi je bilo teško uopće bilo kamo smjestiti ponuđene riječi
Socanac predaje na drugojZanima me jedna informacija...Naime prof. Sočanac predaje na 2.godini ili nastavlja prof. Javornik?
socanac je jos bolja od javornik, a ja sam mislila da bolje ne mozeZanima me jedna informacija...Naime prof. Sočanac predaje na 2.godini ili nastavlja prof. Javornik?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.