ENGLESKI III. iz čijih prezentacija učimo, prof. Husinec ili prof. Sočinac? Hvala![]()
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ENGLESKI III. iz čijih prezentacija učimo, prof. Husinec ili prof. Sočinac? Hvala![]()
Ja učim po prezentacijama prof. Husinec, jer kod prof. Sočanac nedostaje prezentacija JUDICIAL REVIEW, ako se ne varam, nek` me netko ispravi.I mene zanima isto ako ste u medjuvrem saznali ![]()
Imate li mozda prezentacije?Ekipa iz čega učite engleski ?
Prezentacije ili?
Ima prez na merlinu i na stranici od faksa .. Snježana Husinec - Engleski jezik za javnu upravu IIIImate li mozda prezentacije?
Ako biste mi mogli poslati za Engleski IV, na merlinu mi ne otvara/nije vidljiva?Ima prez na merlinu i na stranici od faksa .. Snježana Husinec - Engleski jezik za javnu upravu III
Ako biste mi mogli poslati za Engleski IV, na merlinu mi ne otvara/nije vidljiva?
Hvala! A da li mozete poslati i prezentacije s merlina?evo : Snježana Husinec - Engleski jezik za javnu upravu IV. ( tu mi baca samo jednu unit)
ali ima i prez od prof Sočanac : Lelija Sočanac - Engleski jezik za javnu upravu IV.
Nema frke pošaljem to popodne kad dođem domaHvala! A da li mozete poslati i prezentacije s merlina?
Hvala!Nema frke pošaljem to popodne kad dođem doma![]()
Međuosobne.Poz kako bi preveli intrapersonal ?
hvala!Međuosobne.
ne drugi ujutro , meni prošle godine je bio oko 11 , 12 satiPoz!
Kada je inace usmeni ispit?
Isti dan?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.