Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
nema ti se tu sta puno rec nekad ponovi test nekad sastavi novi.. ak si lekcije prosao onda ces prvi i drugi zadatak znat prijevod saeng na hrv i obrnuto i eto dva riejsena... treci ubacit rijeci di koja pripada pa eto oet su to rijeci 4 ti je samo neka nadopuna da neku frazu a 5 dvije recenice sa eng da prevedes na hrv ak ne znas tocno prevedi pola i ak ne znas tocno koja rijec znaci onda napisi bar nes slicno zna to priznat a na usmenom je pitala prve dvije lekcije .. ev ja se sjecam samo part time students u prvom zadatku... samo laganini nauci te neke najvaznije rijeci kao sto su npr u eng1 bile legislation i tak neke vaznije sretnoAko se netko sjeca bilo kojih pitanja s proslog roka za ENG 2, dakle bilo sto, molim da napise, hvala
drugi dan je usmeniKolege, koliki je vremenski razmak između pismenog i usmenog kod ispita ENG 2? Je li usmeni isti dan ili drugi dan?
Da, posto je rok za Eng II isti dan kad i rok za Eng IAko ja sada u 9 mj polažem engleski na zadnjem roku, pišem samo prvi dio, a drugi tek onda mogu pisat u 11 mj ili ne? tnx na odg
http://www.pravo.unizg.hr/sjgdje se mogu vidjeti rezultati danasnjeg ispita?
Nikako! Profesorica Javornik je itekako susretljiva i puno pomaze!Kolege, ako iz pismenog imam 3, da li postoji mogucnost pada na usmenom? sa lekcijama i prepricavanjem gradiva nisam bas na ti![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.