Plavuša
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
sve sto ti treba su prezentacije na katedri za strane jezike pod upravnom strukom 1 i 2 svi uce i prolaze po tomeZna li netko gdje mogu naći one tekstove što čitamo i prevodimo na predavanjima?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
sve sto ti treba su prezentacije na katedri za strane jezike pod upravnom strukom 1 i 2 svi uce i prolaze po tomeZna li netko gdje mogu naći one tekstove što čitamo i prevodimo na predavanjima?
"Profesorica nam je rekla da ce se pismeni sastojati od 5 zadataka. Ukupno ce biti 40 bodova, a morat cemo prevest rijeci s hrvatskog na engleski i obratno, umetanje rijeci u tekst, definicije nekih osnovnih pojmova i prijevod teksta. Gramatike nece biti."Kolege, zna li netko kako izgleda ispit ENGLESKI 2? Znam da uključuje onih 6 lekcija iz druge knjige, ali me zanima forma samog ispita... isto kao i prvi ili? Zahvaljujem...![]()
ak pogledas moj post gore vidjet ces da je tako al prvo pises pismeni u kojem su zadaci kao sto su gore negdje navedeni 5 zadataka prva dva prijevod eng hrv i obrnuto treci ubacivanje teksta 4 definicije i 5 dvije recenice prevest s eng na hrv ... zatim imas usmeni najbolje ti je drzat se prezentacijaOk hvala, a dr dio je jezik upravne struke 2... a jel znas jel usmeni jos uvijek onih 6 lekcija? Ili pita ovo s prezentacija
Puno ti hvala!!Engleski se pise u dva dijela isto kao i nauka. Iz prvog dijela koji spada u prvi semestar ulaze odabrane lekcije iz knjige english for lawyers, a u drugi dio iz drugog semestra je english for public administration ( Imas u kopiraoni za isprintat. 6 lekcija ima ). Dakle, dobiju se i dvije ocjene.
da pod engleski jezik 2 upravne struke na katedri za eng jezik su ti te lekcije i da prije je to bilo na usmenom sad je i pismeni i usmeni ukljucenZnam ovo sve za pismeni bila sam jednom al nisam ucila iz prezentacija..a prosle god je usmeni bio iz tih 6lekcija pa zato pitam ..Prezentacije znaci najbolje i tih 6lekcija se nalazi negdje u prezentacijama)hvala
vjerojatno greska, pismeni bi trebao biti u 9zasto meni na studomatu pise vrijeme usmenog? sta to znaci da nema pismenog ispita ???
da pise u 9h..: al pod usmenim :Svjerojatno greska, pismeni bi trebao biti u 9
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.