AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: I. godina

Rabbit Roe

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Znam to. Ali na predavanjima čitamo neke tekstove koji su vezani za gradivo, a nisu u ispitnoj literaturi. Pa me zanima gdje ih mogu naci? :)

marina24

Imas ih u skriptarnici ili ih mozes uzet u fotokopiraoni. Trazis english for public administration: unit 1-6

Plavuša

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ona je i za eng 2 a tu spadaju te lekicje od 1-6 napravila prezentacije ;) ti tekstovi su ti vjerojatno negdje medu prezentacijama kao u cjelini pa samo izvedeni kao dvije tri recenice za primjer da vidi ona kako se snalazite

kklara

Kolege, zna li netko kako izgleda ispit ENGLESKI 2? Znam da uključuje onih 6 lekcija iz druge knjige, ali me zanima forma samog ispita... isto kao i prvi ili? Zahvaljujem... :)

arizona

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolege, zna li netko kako izgleda ispit ENGLESKI 2? Znam da uključuje onih 6 lekcija iz druge knjige, ali me zanima forma samog ispita... isto kao i prvi ili? Zahvaljujem... :)
"Profesorica nam je rekla da ce se pismeni sastojati od 5 zadataka. Ukupno ce biti 40 bodova, a morat cemo prevest rijeci s hrvatskog na engleski i obratno, umetanje rijeci u tekst, definicije nekih osnovnih pojmova i prijevod teksta. Gramatike nece biti."

Ovako piše u jednom od prethodnih postova.

pravnik5

2.kolokvij: rijeci za prevesti ; podrucna samouprava, prvostupanjski upravni postupak, cjelozivotno obrazovanje, impartiality, full and exclusive powers, the governmental party ( jos su dvije, al se ne mogu sjetit )
zatim je trebalo znati koje godine je potpisana bologna, municipalities, definiciju civil service, sto znaci skracenica ECTS.. Tekst za prevodenje nije bio tezak :) sve u svemu, okej kolokvij

anam

engleski se pise u dva dijela znaci..a
koje prezentacije spadaju u prvi dio? ako ko moze rec

anam

Ok hvala, a dr dio je jezik upravne struke 2... a jel znas jel usmeni jos uvijek onih 6 lekcija? Ili pita ovo s prezentacija

Plavuša

Ok hvala, a dr dio je jezik upravne struke 2... a jel znas jel usmeni jos uvijek onih 6 lekcija? Ili pita ovo s prezentacija
ak pogledas moj post gore vidjet ces da je tako al prvo pises pismeni u kojem su zadaci kao sto su gore negdje navedeni 5 zadataka prva dva prijevod eng hrv i obrnuto treci ubacivanje teksta 4 definicije i 5 dvije recenice prevest s eng na hrv ... zatim imas usmeni najbolje ti je drzat se prezentacija :D

anam

Znam ovo sve za pismeni bila sam jednom al nisam ucila iz prezentacija..a prosle god je usmeni bio iz tih 6lekcija pa zato pitam ..Prezentacije znaci najbolje i tih 6lekcija se nalazi negdje u prezentacijama :))hvala

tony1509

neki pisu kako se engleski pise u dva dijela, a drugi da se pise kao jedan ispit. Da li je itko ovdje zaista upucen kako se polaze engleski? Molim neku dobru dusu da odgovori,bitno mi je :)

marina24

Engleski se pise u dva dijela isto kao i nauka. Iz prvog dijela koji spada u prvi semestar ulaze odabrane lekcije iz knjige english for lawyers, a u drugi dio iz drugog semestra je english for public administration ( Imas u kopiraoni za isprintat. 6 lekcija ima ). Dakle, dobiju se i dvije ocjene.

tony1509

Engleski se pise u dva dijela isto kao i nauka. Iz prvog dijela koji spada u prvi semestar ulaze odabrane lekcije iz knjige english for lawyers, a u drugi dio iz drugog semestra je english for public administration ( Imas u kopiraoni za isprintat. 6 lekcija ima ). Dakle, dobiju se i dvije ocjene.
Puno ti hvala!! :)

Plavuša

Znam ovo sve za pismeni bila sam jednom al nisam ucila iz prezentacija..a prosle god je usmeni bio iz tih 6lekcija pa zato pitam ..Prezentacije znaci najbolje i tih 6lekcija se nalazi negdje u prezentacijama :))hvala
da pod engleski jezik 2 upravne struke na katedri za eng jezik su ti te lekcije i da prije je to bilo na usmenom sad je i pismeni i usmeni ukljucen ;)) sretno profa je dobra i ak ne prodes pismeni odi na uvid ak bolje naucis da ti da odgovaras naravna ako imas priblizno bodova prolazu tipa za prolaz je 20 a imas 17 dat ce ti da odg a to je sam primjer ;)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks