AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: I. godina

sa3sa3

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
to je i moje pitanje, tj. trebamo li dobro to sve pročitati s razumijevanjem ili nabubati napamet? i jeli težak pismeni ispit?

hvala puno
D.

nije tesko i moze se samo preko prezentacija ucit za pismeni. jedino se mozda zna dogodit da ti bude neka rijec za prevest koje nema u prezentacijama nego u knjizi ali i to se rijetko dogodi. za usmeni si uzmite knjigu tek tolko da povezete gradivo i da si sami slozite tekst kako bi ga prepricali jer prof u prezentacijama dosta pise u natuknicama.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Ček, ti želiš da ti netko prelista ovu temu, pa ti informacije na mejl pošalje?
Ako sam te krivo shvatio, unaprijed se ispričavam.

Dunjaranka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ček, ti želiš da ti netko prelista ovu temu, pa ti informacije na mejl pošalje?
Ako sam te krivo shvatio, unaprijed se ispričavam.
ma ne. znam ja koje lekcije treba učiti, ali nemam te lekcije...nisam našla niti u skriptarnici. nastavne materijale da, ali lekcije ne.. na engleskom.

Plavuša

u trecem zad ti je bilo iz human rights ona aplications u smislu kak se treba napisat na kojem jeziku di se dalje salje i to ima u prezentacijama i tome .. 4 kak se zove onih 10 am. u americi bill of rights .. i od ceg se vlada sastoji znaci izvrsna sudbena i zakonodavna i sources of english law tolko se sjecam na usmenom je pitala dosta am.preds.(impachment) federalizam nes iz ustava..a kaj nitko ne zna kaj se pisalo pod eng2 il jednostavno svatko cuva za sebe pitanja

pravnik5

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pitanje, da li se može učiti za ispit samo iz prezentacija , ono eng. jezik upravne struke 1? Da li su prezentacije dosta? hvalaa
ja ti iskreno preporucam da prvo procitas tekstove u knjizi, 2 do 3 puta da uopce skuzis o cemu se radi, a onda uci samo po prezentacijama, jer sve kaj u njima naglasi, to stavi i u test vecinu , a na usmenom ti je to 100% :)
ja sam tako ucila, dobila iz ispita 5 i iz usmenog :) sretno :)

kklara

Hej, može li mi netko reći u koje vrijeme i gdje je pismeni iz Engleskog jezika 1, rok 18. 2.? Ako bude objavljeno na studomatu, molim da netko bude tako dobar pa podijeli tu s nama koji nemamo studomat još. Hvala :)

maremiha

Ekipa,
ja sam položila Eng I na visokom Pravnom faxu. Da li netko zna, moram li imat potpis s predavanja iz zimskog semestra za Engleski I upravnog smjera??? Da li netko ima sličnu situaciju? Hvala...

matea2108

Molila bi lijepo ako netko zna da mi odgovori koje lekcije treba naucit sutra za usmeni za ENGLESKI 1?Dali iz knjige -English for lawyers(1,2,3,8,12,14,15,16.lekcija) Ili iz ove druge knjige od 1.-6.lekcije?Unaprijed hvala...

pravnik5

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Kakva je prof. Javorkin na usmenom? Dobila sam 2 iz pismenog tako da bas i neznam nesto.. :/
ona je odlicnaa, jako je dobra, ak znas, mozes podic ocjenu i do 5 :) jedan decko nis nije znal, nekaj je zmuljal i podigel je na 3 sam tak :)
ponovi si prezentacije, uglavnom pita ono kaj je u njima navela ko bitno :)
profa je super, da vremena i ako nisi spreman, mozes doci odgovarat za tjedan dana. :)

KarlaBen

Pitanje, da li se može učiti za ispit samo iz prezentacija , ono eng. jezik upravne struke 1? Da li su prezentacije dosta? hvalaa
Iskreno,dovoljno ti je samo da ucis iz prezentacija fakat sve pise u njima,opsirne su i sadrze sve definicije,ponavljanje... ;).Ja sam ucila iz prezentacija i prosla sam bez pol beda.Naravno nabavi si i knjigu jer imas
u njoj rjecnik i index te strucne terminologije koja ti treba za prijevod eventualno. :)

liva

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
može li mi netko reći gdje mogu naći skriptu: Dunja M. Vićan, English for Public Administration ?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks