Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
pa koliko ja znam nema razlike isto koliko i redovni, jedino oni koji eventualno polazu razliku s pravnog fakulteta,oni imaju damo onaj dodatak( administrativni dio)halo ljudi...help...jel mi moze netko reci koje lekcije trebaju nauciti izvaredni za ispit iz engleskog???hvala
pismeni i usmeni nisu isti dan, bar do sada nisu bili...ja trebam polagati samo usmeni ¸jer polazem razliku . A kad ce biti usmeni to ce prof. reći na pismenom ispitu.Meni nije sad jasna jedna stvar, jesu li pismeni i usmeni dio ispita isti dan ili? Jer koliko sam ja shvatila oni koji polažu razliku s prava ne moraju ići na pismeni, a na rasporedu polaganja mi piše da sam 13.1. u dvorani 4(pretpostavljam da je to pismeni jer bi usmeni bio u kabinetu od profesorice). Ako netko ima iskustva s tim neka mi pliz kaže jer ne živim baš blizu Zagreba.
pismeni i usmeni nisu isti dan, bar do sada nisu bili...ja trebam polagati samo usmeni ¸jer polazem razliku . A kad ce biti usmeni to ce prof. reći na pismenom ispitu.[/
Znači svejedno moram doći na pismeni(mada ga ne moram pisati) da čujem kad mi je usmeni..baš mi to i ne paše ali kaj sad. Hvala!
1. Development of education in public administration
2. The Civil service in Great Britain
3. The Croatian public administration
4. European charter of local self-government
5. Local government in Britain
6. Local government development in Croatia - problems and values
mislim da je to sve od dodatnih lekcija, nadam se da sam pomogla
na forumu u skriptarnici, ali bez prijevodaPozz.. gdje mogu nabavit ovih 6.lekcija po kojima bih trebala polagat razliku ??
1. Development of education in public administration
2. The Civil service in Great Britain
3. The Croatian public administration
4. European charter of local self-government
5. Local government in Britain
6. Local government development in Croatia - problems and values
U skriptarnici mi je teta rekla da ona nema takvu skriptu ??? Pomoć,plizz :laughing:
joj,joj..Jel netko zna gdje nabavit ovaj dio za razliku posto sam eng. polozio na visokoj... i kako se zove...nes Publick administratio tak nes...))
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.