Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
NSK (NSB), a vjerovatno je imaju i u fotokopiraoni kod faksaZna li netko gdje se može nabaviti Borkovićeva knjiga iz nomotehnike ?
Profesor ima konzultacije četvrtkom od 12-13 u gundulićevoj u sobi 8!pozdrav,jel možda netko zna termin konzultacija,kada ,gde i kod koga,unaprijed zahvalan.
Knjigu bi trebalo pročitat al iskreno ja nisam nego sam učila po maloj skriptici iako sam na ispitu dobila i jedno pitanje iz knjige.Odeš na konzultacije i profesor će ti dat zadatak koji ćeš morat napravit i donjet ga na ispit kad ćeš odgovarat.Ja sam npr. dobila zadatak da izradim statut udruge upravnih prvnika.Pošalji mi privatnom porukom svoj mail ako želiš pa ću ti poslat primjer tj.zadatak koji sam ja napravila.Jelene puno hvala na info.,a jel znas mozda sto je to s tim zadatkom,kako to izgleda,gdje mogu nabaviti primjer toga i jel treba uciti cijelu knjigu-hvala na pomoći
Bok Katarina!Drago mi je da je netko postavio takvo pitanje jer imam sličan problem,samo ja imam još jedan ispit iz druge godine.Ja namjeravam sad slijedeći tjedan doći na konzultacije i pitati ga za tu mogućnost,pa ako želiš možemo ga zajedno pitati,makar se bojim da malo kasnimo jer nešto su se postrožili u vezi toga.Ajde javi mi se kad možeš?Bok svima!izvanredni sam student tako da uopce nisam bila na predavanjima ,a iz 2.god su mi ostala jos 2 ispita pa me zanima da li netko namjerava polagat na crno pa ga mozemo pokusati zajedno pitati za taj zadatak?i koliko vremenski treba da se sve nauci?i kako cu znati napraviti taj zadatak jer stvarno neznam o cemu se radi?hvala![]()
hmmm zadatak u smislu, da nisi bila na predavanju i uopće ne znaš koji su dobili....ili si mislila da dobijes na zadnjem predavanju zadatak koji moras napraviti za ispit.sta sa onima koji nisu bili na zadnjem predavanju i nisu dobili zadatak??
o pa ti bi gotovo, ma jelEkipa molio bih ako mi netko može mail-ati neki Pravilnik o poslovnoj tajni (dobio u zadatak za napisati), pa ako je već netko pisao nešto slično ili zna odakle se može skinuti da mi javi, malo sam kratak s rokom
Fala, fala
Hey ClairePozdrav. Molim lijepo da netko napiše što je prošli put bilo na predavanju. Načula sam da su formirane neke grupe i da je svaka grupa dobila zadatak. Ne razumijem onaj dio koji se odnosi na slanje maila ( kome slati, što slati ). Šta sa onima koji nisu bili na predavanju? Hvala..![]()
Profesor se zove Ivo Šušak!Kako se zove profesor iz nomotehnike? Hvala:redface:
da vjezbe/predavanja iz nomotehnike su završile.Upisala sam razliku po Bolonji, i gđa. u referadi mi je rekla da ne spadam više kod profesora Šuška nego kod nekog drugog. Naravno da ne znam kod koga, jer nigdje niš ne piše, a kako sam u radnom odnosu, molim za pomoć sve koji bi mi mogli javiti slijedeći termin održavanja Vježbi iz nomotehnike, s obzirom da su nedavno vježbe bile.
Hvlaaaaaaaaaaaaaa punoooooooooooo
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.