Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Evo moj mail ako ima koja dobra dusa [email protected]Bok ljudi,
Moze mi netko poslati na mail rad ako nije oroblem cisto da vidim kako sta i gdje krenuti, nisam mogla na predavanja zbog posla i sad mi je malo kaos.
Hvala unaprijed,
Lp![]()
Mozes poslati i meni na mail [email protected]svima sam vam poslala![]()
znam da je proslo dugo, ali možeš poslati meni na mail ako jos imas primjer zadace [email protected]Mozes poslati i meni na mail [email protected]
znam da je proslo dugo, ali možeš poslati meni na mail ako jos imas primjer zadace [email protected]Mogu ti poslat svoj rad na e-mail. Dobila sam ocjenu dobar, makar ne znam gdje sam pogriješila haha
Navodno na Merlinu,tako su meni rekli,ali kad objavljuje ne znam.Zna netko kada i gdje prof planira objaviti zadatak?
Objavila je zadatak. Ima li netko možda primjere riješene zadaće od prošlih godina da podijeli?Navodno na Merlinu,tako su meni rekli,ali kad objavljuje ne znam.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.