Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Samo jedanDovoljan je potpis od jednog profesora u indeks? Ne moramo lovit njih sve da nam daju potpis?
Mislim da od ove akademske i izvanredni trebaju potpise za one kolegije koje su ove godine upisali (znači, za one koje ponavljaju tj.ponovo su ih upisali ne trebaju).a ne znam.... tak mi je rekla kolegica koja treba dogovoriti s profesorom da dobije potpis u index... izvanredni je.
pa ako je kriva informacija...sory. ja sam tako i tako položila građansko
da, tako je i meni rekla SanjaMislim da od ove akademske i izvanredni trebaju potpise za one kolegije koje su ove godine upisali (znači, za one koje ponavljaju tj.ponovo su ih upisali ne trebaju).
Imaš puno o njoj i pitanja ali moraš pogledati malo više unatrag bar 2-3 godine unatrag.Ljudi ko zna malo vise o prof.Matanovac? Tu sam nasla samo 2 posta o njoj...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.