Horiemon
Kronično vaš, 0-24
Re: Lista predmeta II. godine po težini i složenosti
Što s pismenim iz građanskog?Pismeni iz Gradanskog?!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Što s pismenim iz građanskog?Pismeni iz Gradanskog?!
ovaj rok su ti samo kustrak, keglevic i kanceljakDa li tko zna kad je ispit kod Hana ?!
moras nastrebat, onda ces znati i sa zatvorenom knjigomja jučer pala kod kuštrak -managić, bojana je napisala pitanja koja je mene pitala. nisam znala i to je to, nisam bila baš niti spremna ali morala sam otići. Vrlo je korektna, pomaže, navodi na odgovor al ak ne znaš... može me i za ruku primiti![]()
ja radim po knjizi, skripta mi kao i za sve predmete služi da čitam u tramvaju ili na poslu ak imam vremena. Knjiga je opširna al se da sve poloviti. sve znam kad čitam, al kad zatvorim knjigu niš ne znam...čovječe koji fenomen![]()
pojma nemam kako sad rasporeduju, ali koliko sam skuzila nema pravila, bila je jedna curka koja je evo dva puta zaredom kod kustraka kak ste bili raspoređeni? po prezimenima? ako zna netko.. znam da nema nekog pravila rotacije al eto
kanceljak sutra, a za keglevic ne znamA kad su kod ovih ( kao sto vidite nisam u toku )...sorry
ajmeeee strašno
Koliko znam, u širem smislu, traži razumijevanje. Čisto da ne bi ispalo shvaćeno kako traži učenje rečenica napamet. Ono, samo kažem.Kod Keglavic ti nema laickog objasnjavanja! Iz iskustva, ona trazi bas po knjizi da odgovaras!
haha kak sam bila sigurna da sam bila na NJENOM predavanju kad je to predavala isla sam bas provjeriti u biljeznicu kaj je ona rekla da zapisemo i izdiktirala nam je upravo to, ali da citiram: cinidba - svaka pozitivna ili negativna ljudska radnja koju je duznik na temelju obveznoPRAVNOG (jeeeedina razlika) odnosa duzan ispuniti vjerovniku.Ako mi netko moze napisat tocnu definiciju cinidbe????(na zadnjem odgovaranju kod Keglavic, pitala me to pitanje. Rekla sam da je "Cinidba ili predmet obveze svaka pozitivna ili negativna ljudska radnja koju je duznik na temelju obveznog odnosa duzan izvrsiti vjerovniku." Rekla je da nije to!) Sada me zanima sto je onda tocna definicij cinidbe za nju???
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.