...ivana..
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ma sve ovisi kakve je volje... Bilo je rokova na kojim je pustala na temelju dva postavljena pitanja, a bilo je i onih na kojim je trazila najsitnije detalje! Vidjet cemo sutra kakva ce bit! 

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
jel ti to spremas gradansko?Literatura:
Petar Klarić, Martin Vedriš; Građansko pravo (osim poglavlja: Pravna narav pravne osobe i Vrijednosni papiri); Narodne novine (2014)
ovo vrijednosni papiri je u knjizi od 659. do 695. stranice, a je li mi može netko pomoći pa reći od koje do koje je stranice pravna narav pravne osobe jer ja ne vidim poglavlje koje se tako zove? unaprijed hvala
Samo ti dobro zapni jer rujan je zacas tu, i ja spremam za 9mj, ali naučila sam stvarno, nasljedno, još imam pola općeg dijela i obvezno i još se brinem jel cu stići naučit sve i ponoviti. Učim iz knjige, nije tako strašno. Počela sam učiti sa stvarnim pravom jer kažu da je ono najteže, a i dosta mi je vremena trebalo da savladam sve iz stvarnog prava jer ga ima dosta i bas sve treba znati jer sve može biti pitanje.Tek se upoznajem s materijom za ucenje, ali u planu mi je u rujnu poloziti
pa nek spale na živce, zato ih plaćamoEto ja bi se nadovezala na bojanu o tome da pitaju pitanje koje je vezano uz dio lit.koji nam je navedeno da ga ne moramo uciti..onda ne moramo niti odgovoriti na pitanje. Ali moramo upozoriti ispitivaca kako je navedeno na katedri u rubrici literatura. Nego..ak mi zaista svi iziđemo u rujnu ;-) spalit ce na zivce od ispitivanja!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.