Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Može biti i sljedeći tjedan sve zavisi kod koga ćeš biti...Učim vec 3 mjeseca, učim iz knjige pošto puno ima sporije ide, a meni za sve treba više vremena, nebi nikako mogla sve naučit u mjesec dana kako neki studenti kažu da mogu.
Pošto je ispitni rok u petak 11.9. da li se zna dali samo taj dan bude ispitivanje ili i koji dan sljedeceg tjedna. Kad inače u jednom cjelom tjdnu može biti ispit a sad su stavili u petak
po kojoj skripti ucisja sam skinula ovu najnoviju i na prvi pogled super... a onda dok sam detaljnije citala skuzim da nedostaje dosta toga... monalisa, koliko ti vec dugo ucis?
opci dio po skripti sa pravokutnuka, popularna "Leo"po kojoj skripti ucis?
ja sam nasla neku od 75 strtanica :/...pa cu popratiti s knjigom da li sta nedostaje ili jednom od silnih skripti sto ih imamopci dio po skripti sa pravokutnuka, popularna "Leo"
a ostalo po skracenoj montani jer nemam bas vremena do 11.9.
a ti?
ma joj, ludnica je s tim skriptama. zapravo, te skripte su bile super unazad godinu,dvije, ali sad na svakom roku iskacu pitanja koji uopce nema u skriptama i onda naravno da je kaos u glavi i panika. za koji rok ti ucis honey?ja sam nasla neku od 75 strtanica :/...pa cu popratiti s knjigom da li sta nedostaje ili jednom od silnih skripti sto ih imam
hm s obzirom da su razlozi pobojnosti oporuke prema ZN: 1)mane volje kod oporucitelja-oporucitelj moze isticati pobojnost, 2)nedostatak potrebnog oblika- samo osoba koja za to ima pravni interes, to ce najcesce biti zakonski nasljednici oporucitelja i 3)raspolaganja suprotna pravu na nuzni dio- nuzni nasljednik, a njegov nasljednik samo ako je nuzni nasljednik postavio zahtjev za nuzni dio prije svoje smrti.dakle, imam pitanje koje se nalazi među onim pitanjima koja se javljaju:
tko sve može pobijati oporuku?
pa jel bi se onda moglo reći skraćeno, zakonski i oporučni nasljednici? Mislim meni bi to tak bilo logično, a s druge strane se onda može dalje objašnjavati razlozi i to sve. A treći koji nisu nigdje oni nemaju pravo, jer ih se dotikavle nasljedstvoma joj, ludnica je s tim skriptama. zapravo, te skripte su bile super unazad godinu,dvije, ali sad na svakom roku iskacu pitanja koji uopce nema u skriptama i onda naravno da je kaos u glavi i panika. za koji rok ti ucis honey?
hm s obzirom da su razlozi pobojnosti oporuke prema ZN: 1)mane volje kod oporucitelja-oporucitelj moze isticati pobojnost, 2)nedostatak potrebnog oblika- samo osoba koja za to ima pravni interes, to ce najcesce biti zakonski nasljednici oporucitelja i 3)raspolaganja suprotna pravu na nuzni dio- nuzni nasljednik, a njegov nasljednik samo ako je nuzni nasljednik postavio zahtjev za nuzni dio prije svoje smrti.
ma joj, ludnica je s tim skriptama. zapravo, te skripte su bile super unazad godinu,dvije, ali sad na svakom roku iskacu pitanja koji uopce nema u skriptama i onda naravno da je kaos u glavi i panika. za koji rok ti ucis honey?
Za ovaj prvi u 9 mje...uzas
A ne znam kaj da ti kazem da li bi se moglo tako reci. Mozda bolje da ti ovako kazes, pa si ziher da ne govoris krivo, jer ovo kaj sam ti napisala to je doslovno prepisano iz knjige.pa jel bi se onda moglo reći skraćeno, zakonski i oporučni nasljednici? Mislim meni bi to tak bilo logično, a s druge strane se onda može dalje objašnjavati razlozi i to sve. A treći koji nisu nigdje oni nemaju pravo, jer ih se dotikavle nasljedstvo
dakle ja sam još na stvarnom pravu, ali prošla sam u 4 dana nasljedno pravo, mislim da taj dio nije tako težak..
ajde kaj je to Miran posjed?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.