AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

aurelija

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Provjeravaj službenu stranicu našeg faksa, pod obavijesti, navodno tamo stavljaju takav sadržaj (kad stari program ima ispit..)..

bojana_kc

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Čula sam da postoji iz obveznog prava negdje oko 140 pitanja, koja svi profesori pitaju, da izvan toga ništa ne pitaju, ima ko ta pitanja?

krika23

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Čula sam da postoji iz obveznog prava negdje oko 140 pitanja, koja svi profesori pitaju, da izvan toga ništa ne pitaju, ima ko ta pitanja?
poslala sam ti u pm. link sa svim pitanjima da ti ne pišem ponovno tu sve jer mi se ne da. a istina imaš ih i među prijašnjim postovima

Marko9

Danas na roku kod Matanovac u mojoj prvoj grupi su prosli svi! Super je bila raspolozena pitanja standardna iz skripte od 135 stranica mislim da je od Montane al morate je znat pjevati.Polozih napokon i ovaj predmet sretno svima meni je trebala 7 sreca nadam se da kod drugih bude lakse!

malimaio

Evo da javim kak je proso ispit kod matanovac, 10 dana ucenja, sve osim obveznog sam naucila dosta dobro, obvezno nisam ni procitala osim cesije i kupoprodaje, imala sam deliktnu sposobnost, suvlasnistvo, naknadu stete i oporuku, naknadu stete sam odgovorila prema onome sto sam znala iz stvarnog to sam muljala, ostalo sam dobro odgovorila, dvojka je u indeksu, matanovac je super, samo 4 pitanja, lagano po meni

Dolla

Miss Gates
Pa s obzirom da radim, nisam nikad pocela prije 3,4, 5 popodne, po 5-6h dnevno
Da si naučila obvezno kako treba, trebalo bi ti puno više od deset dana... U stvari samo za obvezno bi ti trebalo toliko. Svaka čast na prolazu i na tome što si se usudila preskočiti praktički najvažniji dio, imala si sreće ali ovo je jako loš primjer i ne preporučam ostalima da ga slijede; građansko za deset dana je nemoguća misija osim ako imaš nadnaravne intelektualne sposobnosti i sreće na bacanje :surprised:

malimaio

Da si naučila obvezno kako treba, trebalo bi ti puno više od deset dana... U stvari samo za obvezno bi ti trebalo toliko. Svaka čast na prolazu i na tome što si se usudila preskočiti praktički najvažniji dio, imala si sreće ali ovo je jako loš primjer i ne preporučam ostalima da ga slijede; građansko za deset dana je nemoguća misija osim ako imaš nadnaravne intelektualne sposobnosti i sreće na bacanje :surprised:
slažem se da nije preporucljivo, ali u situaciji kada nemas vremena onda ides na sve ili nista, rizik je bio skroz prihvatljiv, nikada od kada idem na ispite nisam ucila sve, iz upravnog sam preskocila prekršajni dio i dobila 4, iz općeg prava društva preskocila d.d. i dobila 4, iz obiteljskog takoder jedan dio i dobila 4, sta da kazem idem i probam, a ne slazem se da bi mi za obvezno trebalo jos 10 dana, to su gluposti, jos 3-4 dana da, ali za 10 dana sam naucila sve ostalo, a sreca je bila u tome sto sam se znala snac za naknadu stete premda to nisam ucila, osim ako nemam nadnaravne intelektualne sposobnosti (a sumnjam da imam) onda je moguce

mape5

Super Moderator
Evo da javim kak je proso ispit kod matanovac, 10 dana ucenja, sve osim obveznog sam naucila dosta dobro, obvezno nisam ni procitala osim cesije i kupoprodaje, imala sam deliktnu sposobnost, suvlasnistvo, naknadu stete i oporuku, naknadu stete sam odgovorila prema onome sto sam znala iz stvarnog to sam muljala, ostalo sam dobro odgovorila, dvojka je u indeksu, matanovac je super, samo 4 pitanja, lagano po meni
zanima me iz čega si učila jer i ja radim tak da nemam vremena na bacanje

thx

malimaio

učila sam iz skript koju sam skinula tu, jos sam je skratila jer su mi neke stvari bile zbunjujuće i preopširne

frankie.sh

Lažljivac
zanima me iz čega si učila jer i ja radim tak da nemam vremena na bacanje

thx
mislim da je najbolja skripta od montane ima sve čak i malo previše i onda si uzmeš ova pitanja kaj kažu da se ponavljaju i zabilježiš pokraj s upitnikom i to najbolje naučiš i to ti siguran prolaz. :sneaky::sneaky:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks