Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
poslala sam ti u pm. link sa svim pitanjima da ti ne pišem ponovno tu sve jer mi se ne da. a istina imaš ih i među prijašnjim postovimaČula sam da postoji iz obveznog prava negdje oko 140 pitanja, koja svi profesori pitaju, da izvan toga ništa ne pitaju, ima ko ta pitanja?
Dragi ljudi, WTF? Zašto u pm? :surprised: How about mi ostali? :hm:poslala sam ti u pm. link sa svim pitanjima da ti ne pišem ponovno tu sve jer mi se ne da. a istina imaš ih i među prijašnjim postovima
iz razloga jer to piše već na stranicama forumaDragi ljudi, WTF? Zašto u pm? :surprised: How about mi ostali? :hm:
kod matanovac mislim da su svi prošli s upravnog, a kod keglević 2-3 tako nekakoSretno na današnjem roku! Javite pitanja, prolaznost
koliko sati dnevno?10 dana ucenja
Pa s obzirom da radim, nisam nikad pocela prije 3,4, 5 popodne, po 5-6h dnevnokoliko sati dnevno?![]()
Da si naučila obvezno kako treba, trebalo bi ti puno više od deset dana... U stvari samo za obvezno bi ti trebalo toliko. Svaka čast na prolazu i na tome što si se usudila preskočiti praktički najvažniji dio, imala si sreće ali ovo je jako loš primjer i ne preporučam ostalima da ga slijede; građansko za deset dana je nemoguća misija osim ako imaš nadnaravne intelektualne sposobnosti i sreće na bacanje :surprised:Pa s obzirom da radim, nisam nikad pocela prije 3,4, 5 popodne, po 5-6h dnevno
slažem se da nije preporucljivo, ali u situaciji kada nemas vremena onda ides na sve ili nista, rizik je bio skroz prihvatljiv, nikada od kada idem na ispite nisam ucila sve, iz upravnog sam preskocila prekršajni dio i dobila 4, iz općeg prava društva preskocila d.d. i dobila 4, iz obiteljskog takoder jedan dio i dobila 4, sta da kazem idem i probam, a ne slazem se da bi mi za obvezno trebalo jos 10 dana, to su gluposti, jos 3-4 dana da, ali za 10 dana sam naucila sve ostalo, a sreca je bila u tome sto sam se znala snac za naknadu stete premda to nisam ucila, osim ako nemam nadnaravne intelektualne sposobnosti (a sumnjam da imam) onda je moguceDa si naučila obvezno kako treba, trebalo bi ti puno više od deset dana... U stvari samo za obvezno bi ti trebalo toliko. Svaka čast na prolazu i na tome što si se usudila preskočiti praktički najvažniji dio, imala si sreće ali ovo je jako loš primjer i ne preporučam ostalima da ga slijede; građansko za deset dana je nemoguća misija osim ako imaš nadnaravne intelektualne sposobnosti i sreće na bacanje :surprised:
zanima me iz čega si učila jer i ja radim tak da nemam vremena na bacanjeEvo da javim kak je proso ispit kod matanovac, 10 dana ucenja, sve osim obveznog sam naucila dosta dobro, obvezno nisam ni procitala osim cesije i kupoprodaje, imala sam deliktnu sposobnost, suvlasnistvo, naknadu stete i oporuku, naknadu stete sam odgovorila prema onome sto sam znala iz stvarnog to sam muljala, ostalo sam dobro odgovorila, dvojka je u indeksu, matanovac je super, samo 4 pitanja, lagano po meni
mislim da je najbolja skripta od montane ima sve čak i malo previše i onda si uzmeš ova pitanja kaj kažu da se ponavljaju i zabilježiš pokraj s upitnikom i to najbolje naučiš i to ti siguran prolaz. :sneaky::sneaky:zanima me iz čega si učila jer i ja radim tak da nemam vremena na bacanje
thx
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.