AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

martina261

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
...žao mi je svih koji ste pali, jedne cure posebno. Položila sam na prošlom roku zadnji ispit kod Matanovac, pitala me: zastaru, vlasničku tužbu, nužne nasljednike, prijeboj ...traži vrlo malo i uistinu ne mogu reči da je bila loša. Možda je jučer imala loš dan, ali nažalost na štetu svih vas ...Želim reči da je ne treba izbjegavati jer uistinu traži osnove osnova...sretno svima i samo hrabro...

Akrap

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
pozdrav ljudi..kanim izaču jedanajstom mjesecu građansko pa me zanima može li se kod hana proč preko skripte od monike iz skriptarnice..ima nekih 70-setak stranica... i jasno po pitanjima šta se ponavljaju...hvala

vanca

Baš mi je žao kaj su vas sve rušile, ma nebrem vjerovati koji im je...
Cura iz blizine Krapinskih toplica i od 5 pokušaJa, kako je prošlo kod Hane?
Sorry nisam ni pitala za ime...
Prošla sam i ja taj dan, bio bi i red u 5 pokušaju :confused2:
treba debelih živaca za ovaj ispit, ljudi nedajte se obeshrabriti!

danchy13

moj je savjet da se uci iz montanine skripte jer se u njoj nalazi sve. to govorim iz vlastitog iskustva,jer sam ucila po monikinoj skripti pa pala,pa sam dodavala iz knjige.. pa opet pala i tako sam izgubila vrijeme ,umjesto da sam sjela 2 mj i naucila kako treba i onda izasla. ali eto ovo cisto govorim da se netko isto kao i ja ne bi doveo do 3 puta ili komisije. mala je sansa da se prodje po monikinoj i to samo kod matanovac.

Dolla

Miss Gates
moj je savjet da se uci iz montanine skripte jer se u njoj nalazi sve. to govorim iz vlastitog iskustva,jer sam ucila po monikinoj skripti pa pala,pa sam dodavala iz knjige.. pa opet pala i tako sam izgubila vrijeme ,umjesto da sam sjela 2 mj i naucila kako treba i onda izasla. ali eto ovo cisto govorim da se netko isto kao i ja ne bi doveo do 3 puta ili komisije. mala je sansa da se prodje po monikinoj i to samo kod matanovac.
Slažem se, Monikina je puno prekratka i nekih dijelova uopće nema u njoj. Montanina skripta rula, istina da je mrvicu preopširna ali to se lako riješi - sve se pročita da se lakše shvati ali se nauči samo ono najbitnije, po pitanjima.

katarina28

Pozdrav ekipa, molim pomoć... trebam stranu di su sva pitanja koja se ponavljaju (nekih 120)? ne mogu nać... hvala unaprijed...

Andreja

Hej.. Počela sam spremati građansko, da riješim tu drugu godinu, kad sam već treću dosta riješila pa ne zanimaju dojmovi.. Jel lakše to il upravno postupovno, vidim da vas hrpa ostavlja građansko za zadnji ispit?? Zbog debljine knjige il je to najteže polžiti na našem faksu??
građansko je jedno od najtežih ispita na drugoj godini, nije toliko zbog debljine knjige, nego većini studenata gradivo je suhoparno i dosadno :frustrating: a upravno postupovno je lakše od građanskog :happy:

anita pi

Pozdrav,
mene zanima da li osim kupoprodaje, darovanja, dosmrtnog i doživotnog ugovora, treba znati i one ostale...vidim da osim još ugovora o ostavi ostalih bas nema u pitanjima?

danchy13

ja ti mogu preporuciti da ucis iz monatnine skripte jer je dobro pisana tj. mozda i preopsirno pisana , pa ti je najbolje da si je prvo procitas cijelu i da u njoj pocrtavas pitanja, koja su ljudi ovdje stavljali,a opet ovisi ti i kod koga dođeš na ispit ,ali ako prođeš monatninu skriptu ,sansa je da prođeš kod sve troje.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks