AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

Jelchy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Šta mislite hoće li i na dekanskom roku sad sljedeći tjedan građansko biti u četvrtak, kao što je ove godine stalno bilo ili će pak promijeniti nešto i staviti ranije odma početkom tjedna? Hm -.-
Ako netko zna kako je do sad prošlih god bilo bila bih zahvalna da odg :p

martina_sk

Administrator
svi te ruše na temelju jednog pitanja
ma ljudi stvarate paniku. ruše na temelju jednog pitanja samo ako je to pitanje čista osnova. i u pravu su. inače matanovac ruši ako ne znaš 2 pitanja, tj prvo i onda zamjensko iz istog dijela. izgleda ona nazainteresirano i bahato ali je stvarno ok i poštena.

lanna

kolege drage, evo ja tek krećem učiti građansko i zanima je l bolje učiti po skriptama ili po knjizi, inače sam student po starom programu, zahvaljujem puno unaprijed...

martina_sk

Administrator
kolege drage, evo ja tek krećem učiti građansko i zanima je l bolje učiti po skriptama ili po knjizi, inače sam student po starom programu, zahvaljujem puno unaprijed...
uvijek je naravno bolje po knjizi, ali skripta je sasvim dovoljna, možeš i 4 dobiti prema njoj :) nađi tu na forumu malo unazad oko 120 poredanih pitanja i to je sve što ti treba. sretno!

lanna

uvijek je naravno bolje po knjizi, ali skripta je sasvim dovoljna, možeš i 4 dobiti prema njoj :) nađi tu na forumu malo unazad oko 120 poredanih pitanja i to je sve što ti treba. sretno!
hvala kolegice, imam još jedno pitanje, gdje mogu isprinati skriptu od 130 st. autorice Montana??

sassy

stavili su raspored za obiteljsko i ustav, u pon odmah.. mislim da ce i gradanskio tad stavit.uzas :(

Dolla

Miss Gates
Stvarno predivno, osim toga što na dekanskom možemo polagati samo jedan ispit, nisu nam uvažili ni ono što smo pisali na prijavnice kod koga želimo polagati... Matanovac bye bye, hello Hano... Ono, baš super! :angry:

natalija

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
također, stavili me kod Hana... a o njemu nemam pojma jer već godinu dana proučavam Matanovac...ah.

MOLIM VAS, netko, na brzinu, koje ugovore najčešće pita Hano? Znam da negdje piše, ali stvarno nemam vremena tražiti... pliiiiiiisssssssssssss

Maja69

također, stavili me kod Hana... a o njemu nemam pojma jer već godinu dana proučavam Matanovac...ah.

MOLIM VAS, netko, na brzinu, koje ugovore najčešće pita Hano? Znam da negdje piše, ali stvarno nemam vremena tražiti... pliiiiiiisssssssssssss
isto kod njega, malo sam listala vjerojatno pita o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju i darovanju, na 64. su njegova pitanja...
da se ispravim našla sam da pita i ugovor o najmu i zajmu...e sad pitanje za one koji znaju, jel to pita za veću ocjenu, ili skoro svakog??

Jelchy

Jel se kod prof. Matanovac ide po redu ili se ulazi kako hoces i po koliko nas bude unutra?

garfield

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
jel netko zna u koliko sati je stari program (komisija) ???
sad sam vidjela da su objavili 3.10. bolonjcima.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks