Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
pa tu su negdje po težini, makar je meni osobno građansko bilo zanimljivije od uljp-ajel po vasem iskustvu gradansko teze od uljp-a??? pocela sam ga ucit po skripti od 130str...mislila sam ga do dekanskog naucit...
hvala tipa tu su negdje po težini, makar je meni osobno građansko bilo zanimljivije od uljp-a
meni je bilo teže građansko jer ga sigurno ima više i isto mi je na početku bilo neshvatljivo, ali s vremenom to sve dođe na svoje. a uljp je isto naporan ali ga ima manje pa bih rekla da je lakše.jel po vasem iskustvu gradansko teze od uljp-a??? pocela sam ga ucit po skripti od 130str...mislila sam ga do dekanskog naucit...
Uljp je definitivno lakši. Pošto se jedna te ista pitanja iz uljp-a konstantno ponavljaju nije teško niti proći pismeni ako se ista nauče.meni je bilo teže građansko jer ga sigurno ima više i isto mi je na početku bilo neshvatljivo, ali s vremenom to sve dođe na svoje. a uljp je isto naporan ali ga ima manje pa bih rekla da je lakše.
nema to veze, mogu oni i u utorak stavit raspored a ispit da bude u cetvrtak, ne bi im bilo prvi puta, jer dosad je ionak ispit u večini slučajeva bio odamh prvi dan!!jos uvijek nisu stavili raspored. znaci li to da ce ispit mozda kojim slucajem biti u ponedjeljak?:blushed:
Ajoooojnema to veze, mogu oni i u utorak stavit raspored a ispit da bude u cetvrtak, ne bi im bilo prvi puta, jer dosad je ionak ispit u večini slučajeva bio odamh prvi dan!!
prvi ili drugi tjedan u 10 mj, vjerojatnije prvi.jel se zna možda kad bi mogel bit dekanski?
matanovac uvijek kreće od obveznog prava, ako ne znaš prvo pitanje postavi ti zamijensko, a ako ne znaš ni zamijensko padaš. bar je tako bilo kad sam ja odgovarala i to sva 3 putakolege, moze mala pomoc? zanima me sto je najbitnije i sto se najvise pita iz stvarnog prava??jako mi je tesko to stvarno pravo za shvatit. znam da je sve bitno i da se sve mora znat al zanimaju me najcesca pitanja. uzasno me strah, izlazim prvi put kod matanovac sam i medu prvih par sam na popisu. pretpostavljam da ce ic od najjednostavnijih pitanja al zanima me sto da najvise ponavljam. hvala unaprijed :blushed:
bila danas na ispitu kod prof. Matanovac, profa je odlična, ima strpljenja, pita osnovna pitanja, ti kažeš definiciju i jedan primjer toga što pita i onda ti pr kaže nabroji vrste i ope po jednu rečenicu reci i to je to.kod Matanovac danas,bila sam 3.po redu i pitala je do tada: imovina,pravni poslovi,zastara,pravo vlasništva,založno pravo,cesija,oporuka..
super profa,sve pohvale!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.