Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
moze se uciti po skripti.no i dalje se moze uciti po Montaninoj skripti ili su uvedeni noviteti s obzirom na literaturu (mozda je pitanje glupo, ali eto...) ???
a tako je to svaki put... treba ipak imati razumijevanja. profesori imaju puno posla i studente s prava i poreznog. skoro uvijek ispit bude u ponedjeljak.nadam se da bude 14.11. ipak najranije. pa kakav je to rok, fakat su ***** vise s tim, 2 tjedna je veliki razmak da se zna za ispit 3 dana prije. sto je njima???
ima ko kakvih saznanja kad bi ga ipak mgli ocekivat? nek javi:angry::angry::angry:
da znam da je u pon, samo sad su dva pon 7.11. i 14.11. pa me to zanima dal ce bit prvi tjedan il drugia tako je to svaki put... treba ipak imati razumijevanja. profesori imaju puno posla i studente s prava i poreznog. skoro uvijek ispit bude u ponedjeljak.
do sad je uvijek bilo najranije moguće, pa možda najbolje da se spremaš i očekuješ da će biti najranije moguće... a ako ne bude, superda znam da je u pon, samo sad su dva pon 7.11. i 14.11. pa me to zanima dal ce bit prvi tjedan il drugi
ali na pravu piše da je 7.11. ispit...i samo taj datum je naveden...pa se onda nadamo da ipak bude 14.11.do sad je uvijek bilo najranije moguće, pa možda najbolje da se spremaš i očekuješ da će biti najranije moguće... a ako ne bude, super![]()
na pravu je ispit pismeniali na pravu piše da je 7.11. ispit...i samo taj datum je naveden...pa se onda nadamo da ipak bude 14.11.
joj teško prijave su ti bile ponedjeljak i utorak a sutra ti je petak!ej da li je netko ima iskustva s tim da je zaboravio odnijet prijavnicu na vrijeme, pa kao ja koja sam mislila da se prijavljuje danas ili sutra, kaj mislite jel će mi htjet uzet sutra prijavnicu??? da li netko zna i kog da molim??
nista te ne kosta da probas. samo prilikom ulaska unutra budi posebno ponizna i ulizuj se i tepaj tetama, i uspijeej da li je netko ima iskustva s tim da je zaboravio odnijet prijavnicu na vrijeme, pa kao ja koja sam mislila da se prijavljuje danas ili sutra, kaj mislite jel će mi htjet uzet sutra prijavnicu??? da li netko zna i kog da molim??
pa kod boniteta je bitno da se adi o naplativosti, dakle dal je duznik solventan il insolventan neimam pitanje,dva...
kod cesije -šta se treba reći kod odgovornosti za veritet i bonitet? dakle, da stari vjerovnik odgovara uvijek za veritet-istinitost tražbine (možda malo pojašnjenje za ovo,šta u kojem smislu?) a za bonitet kada je ugovoreno (to je kod naplatnih ), kod besplatnih ne odgovara. Može malo pojašnjenje za bonitet? i jel se ima još šta tu za reći? ovo je dosta kratko?
imaš to opširnije objašnjeno u skripti od montane.imam pitanje,dva...
kod cesije -šta se treba reći kod odgovornosti za veritet i bonitet? dakle, da stari vjerovnik odgovara uvijek za veritet-istinitost tražbine (možda malo pojašnjenje za ovo,šta u kojem smislu?) a za bonitet kada je ugovoreno (to je kod naplatnih ), kod besplatnih ne odgovara. Može malo pojašnjenje za bonitet? i jel se ima još šta tu za reći? ovo je dosta kratko?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.