AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

suzyc

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ako nekog zanima komisija je u utorak u 16,30h na tmt3
e sad zna možda njeko kud na tmt3 treba doći jer ne piše broj sobe?
Vjerojatno će profesori prozvati studente, pa će ih odvesti u svoj kabinet,jer moraju biti prisutna dva profesora.
Prof. Hano soba 35, prof. Matanovac 301/III kat, a prof. Keglević 302/III kat.

pjosy

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pitanje za stari program: ljudi, jel vi učite ugovorni dio obveznog prava ili ti ugovore?
ja sam prošla ugovore o dosmrtnom i doživotnom uzdržavanju, prlazim još danas i sutra pitanja od prof. Hane i nadam se da ću imati bar malo sreče, jer mi je već fakat dosta tog ispita,gade mi se i skripte i knjiga i zakoni, a najžalosnije od svega je da svaki puta imam osjećaj da znam sve manje... (3. put mi je sad)...sretno svima

ludo dete

Može mali upit?
Da li je u ponedjeljak kod Hane ispit u 8 h za sve koji su po starom programu?!
Koliko nas ima kod njega na popisu?!
Hvala

Fireflower

Može mali upit?
Da li je u ponedjeljak kod Hane ispit u 8 h za sve koji su po starom programu?!
Koliko nas ima kod njega na popisu?!
Hvala
je, svi po starom programu su u 8h ali nažalost ne znam koliko nas je.

ja sam prošla ugovore o dosmrtnom i doživotnom uzdržavanju, prlazim još danas i sutra pitanja od prof. Hane i nadam se da ću imati bar malo sreče, jer mi je već fakat dosta tog ispita,gade mi se i skripte i knjiga i zakoni, a najžalosnije od svega je da svaki puta imam osjećaj da znam sve manje... (3. put mi je sad)...sretno svima
ja već imam taj problem da više ne mogu ni otvorit te knjige, skripte i zakone. doslovno ne mogu. i da, isto imam osjećaj da svaki put sve manje znam. :sad:

ludo dete

Ajme pa to je katastrofa pa stalno je taj ispit kod Hane i to u ponedjeljak u 8h ujutro!
Kaj da se dignem u 6h da dodjem k sebi jer ionako noć prije nemogu zaspati od živaca...
Molim nekoga da mi kaže šta nakviše i najčešće pita Hano iz Općeg dijela???:crazy::frustrating:
Hvala

sunny_kiss

meni to građansko baš pretjerano i ne ide makar ga učim već 1,5mj. iz skripte od 130 stranica. i izlazim kod prof.keglevic... jel kod nje ta skripta dovoljna i da li je kod nje dovoljno onako samo osnovno znati?? il je bolje ne izaći s obzirom da nisam u potpunosti onako spremna :??

pjosy

bok svima, molim Vas dojmove sa današnjeg ispita kod prof. Hane...
ja sam trebali izaći. i pazite sad ovo... ZASPALA sam na vlak, koji sam ja pehist konačno skupim hrabrosti i reko sad idem sto posto, aa onda mi se dogodi takvo sra..e.

Čestitam svima koji su prošli...

Fireflower

bok svima, molim Vas dojmove sa današnjeg ispita kod prof. Hane...
ja sam trebali izaći. i pazite sad ovo... ZASPALA sam na vlak, koji sam ja pehist konačno skupim hrabrosti i reko sad idem sto posto, aa onda mi se dogodi takvo sra..e.

Čestitam svima koji su prošli...
:(( ja doma u virozi... opet nisam izašla. idem sad do doktorice otvorit bolovanje i odležat ovaj užas!

čestitke svima koji su položili... i drugi u 1. mj. više sreće s vlakovima, bolestima i pitanjima.

pjosy

:(( ja doma u virozi... opet nisam izašla. idem sad do doktorice otvorit bolovanje i odležat ovaj užas!

čestitke svima koji su položili... i drugi u 1. mj. više sreće s vlakovima, bolestima i pitanjima.
ja mislim da je to sve na psihičkoj bazi, jer ja ćim vidim knjige i skripte počinje me boljeti glava i ko da mi organizam više ne može prožvakati niti jednu informaciju vezanu uz građansko, možda bi se sad trebala baciti na upravno čisto da malo nahranim mozak s nećim drugim...koma,
želim ti brzi oporavak...i vidimo se u 1. mjesecu:))

žeža

Ja sam bila danas na ispitu kod Hana, izasla sam samo ja i jos jedna cura, tj. drugi se nitko nije niti pojavio, uglavnom ja sam prva odgovarala i pala sam a ova druga cura ne znam da li je prosla jer sam ja odmah otisla.
Pitao me je ugovore, pa prijeboj i vrste obveza, uglavnom stvarno je strpljiv i ok , ali mora se i znat.

xxx

Aaaaa samo su 2 cure izašle, užas...ja se samo nadam da na sljedećem roku u prvom mjesecu ispit neće biti opet kod Hana i to u 8 ujutro...katastrofa

pjosy

ja mislim da smo svi mi stari program aod sada pa za uvijek kod prof. Hane, meni osobno to i odgovar, jer sam slušala nekoliko puta ispit kod njega i prof. je zbilja ODLIČAN, trebali bi se mnogi ugledati na njega, točno je onakav kakav treba biti, ako znaš prolaziš, a ako ne znaš traži milijun načina da izvuče iz tebe barem ono malo što znaš, pa ako zbilja ne ide onda te ruši, atmosfera na njegovom ispitu je odlična, opuštena i ne ruši na prvom pitanju...
Sve pohvale profesoru...

Fireflower

ja mislim da je to sve na psihičkoj bazi, jer ja ćim vidim knjige i skripte počinje me boljeti glava i ko da mi organizam više ne može prožvakati niti jednu informaciju vezanu uz građansko, možda bi se sad trebala baciti na upravno čisto da malo nahranim mozak s nećim drugim...koma,

je, taj dio na psihičkoj bazi me dokrajčio. tak da ću sad par dana bit doma... thanks na željama za brzi oporavak. ja isto razmišljam da bi se trebala baciti na upravno da napravim mali odmak od ovoga. slažem se da je Hano ok... i u biti je nebitno kod koga je ispit, svi traže puno, kod svih se treba znati gomila stvari koje se inače jednostavno pročitaju u zakonu. no to je tako i na nama je da se primimo posla i riješimo to u 1. mj. :cool:

lola27

ja ti ne bi preporucila prelazak na upp sada kad vec toliko bubas po gp-u... zaboravit ces i ovo sto si do sad naucila i morat ces sve ispocetka... radije skupi snage i pokusaj ga naucit za prvi mjesec da se tog rjesis jer ces ovako samo izgubit... tu ima jako puno informacija i treba vremena da se slegnu, nismo svi jednaki... meni je trebalo vremena dok sve nisam poslozila u glavi, i onda ti odjednom sve postane puno jasnije... mislim to je moj savjet... :happy:
svejedno zelim vam svima srecu... ja sam gp dala na komisiji u 10.mj... i znam da taj ispit je sve osim lagan...

mala ane

Može mala pomoć? ukoliko je netko bio na uvodnom predavanju da mi napiše literaturu, koja knjiga, koje stranice? hvala puno :)

ludo dete

Ajme dragi moji pa šta je s tim građanskim, koliko je to muke a za šta?!
Nije da nas čeka neka svijetla budućnost s tom diplomom!!
Danas je izašlo samo 2 osobe i od toga se javila ta jedna da je pala, pa to je totalna katastrofa!!Ništa, svima puno sreće sa spremanjem za 1. mj i nema pauziranja jer rok je odmah drugi tjedan nakom Nove godine!
pozz

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks