AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

duda20zg

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
bok, trebala bi jednu informaciju... jel treba uciti ugovorne i izvanugovorne odnose , neki kazu da treba neki da netreba... pa eto ako netko ima tocnu informaciju neka pomaga...

Twity

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
bok, trebala bi jednu informaciju... jel treba uciti ugovorne i izvanugovorne odnose , neki kazu da treba neki da netreba... pa eto ako netko ima tocnu informaciju neka pomaga...
Ja sam pročitala na forumu da prof.Keglević i Matanovac ponekad samo pitaju ugovor o dosmrtnom i o doživotnom uzdržavanju, a Hano zna pitati i ostale ugovore. Izvanugovorne odnose mislim da pitaju svi, ali nisam 100% sigurna.

jadra

koliko ja znam stari program ne može birat profesora jer uz raspored ispita na oglasnoj ploči stoji i ime ispitivača...
stari program je kao mogao i može birati profesora, ali izgleda da to ne vrijedi svaki put (iz iskustva kolegice, ona je napisala prof. Matanovac na prijavnici, pa je svejedno bila na popisu kod Hane), tako da sad ne znam ni ja :unsure:

Fireflower

stari program je kao mogao i može birati profesora, ali izgleda da to ne vrijedi svaki put (iz iskustva kolegice, ona je napisala prof. Matanovac na prijavnici, pa je svejedno bila na popisu kod Hane), tako da sad ne znam ni ja :unsure:
nekako mi se čini da birali mi ili ne ionako dođemo na isto. jel se zna možda kad pada ispit u 11. mj.? bilo bi lijepo da nam izvjese raspored da si znamo organizirati i ovaj produženi vikend i obaveze koje idu uz njega a ne da strepimo do zadnje minute hoćemo li otputovati ili ne i hoće li se to odraziti na učenje i sl.

zakaj stanje kad se govori o stvarima i pravima?
isto i zakaj se oporuka pravi (ne znam samo od čega) a ne sastavlja.
ne razbijaj puno glavu s terminologijom, nije uvijek logična. uči kako piše. :happy:

jadra

nekako mi se čini da birali mi ili ne ionako dođemo na isto. jel se zna možda kad pada ispit u 11. mj.? bilo bi lijepo da nam izvjese raspored da si znamo organizirati i ovaj produženi vikend i obaveze koje idu uz njega a ne da strepimo do zadnje minute hoćemo li otputovati ili ne i hoće li se to odraziti na učenje i sl.
bilo bi jako lijepo, ali na netu još nema rasporeda pa pretpostavljam da ga nema ni općenito još...

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
da li je za ovaj ispit dovoljno naučiti ovu skripzu iz skriptarnice..mislim da ima nekih 130-ak stranica..ili treba i knjigu uzet u obzir?hvala

Fireflower

bilo bi jako lijepo, ali na netu još nema rasporeda pa pretpostavljam da ga nema ni općenito još...
da, naravno... vjerojatno će ga opet stavit dan prije negdje kasno popodne da si možemo na vrijeme tražiti izlaz/slobodan dan na poslu i sl. ah!

majolada

ma užas jedan,za radno za koje su prijave bile 5 dana posle a rok je tek od 8 pisalo je već u četvrtak
zvala sam referadu da kad bude raspored i Sanja mi je rekla da im moraju javiti sa katedre i da ak me nekaj više zanima nek zovem prof. Josipović

jadra

ma užas jedan,za radno za koje su prijave bile 5 dana posle a rok je tek od 8 pisalo je već u četvrtak
zvala sam referadu da kad bude raspored i Sanja mi je rekla da im moraju javiti sa katedre i da ak me nekaj više zanima nek zovem prof. Josipović
izgleda da je s ovim predmetom konstantno neki problem... i meni je bio problem zbog posla jer sam morala reći tjedan dana unaprijed kad me neće biti (i to inače kod dugih ispita funkcionira sasvim normalno) i već sam ga prijavila toliko puta da mislim da sam si prijavnicama platila prolaz. sad me samo još stvarno živcira jer nije u redu da u četvrtak pročitam da je ispit u ponedjeljak. tješim se da će stavit kasniji neki datum (često se tak tješim, al ne baš opravdano LOL)

da, naravno... vjerojatno će ga opet stavit dan prije negdje kasno popodne da si možemo na vrijeme tražiti izlaz/slobodan dan na poslu i sl. ah!
pa... vjerojatno tako nekako LOL
:crazy:

darija5

ma još će biti dobro ak bude u četvrtak za ponedjeljak, al ak u utorak i to navečer, stave da je ispit u četvrtak

Fireflower

izgleda da je s ovim predmetom konstantno neki problem... i meni je bio problem zbog posla jer sam morala reći tjedan dana unaprijed kad me neće biti (i to inače kod dugih ispita funkcionira sasvim normalno) i već sam ga prijavila toliko puta da mislim da sam si prijavnicama platila prolaz. sad me samo još stvarno živcira jer nije u redu da u četvrtak pročitam da je ispit u ponedjeljak. tješim se da će stavit kasniji neki datum (često se tak tješim, al ne baš opravdano LOL)

pa... vjerojatno tako nekako LOL
:crazy:
da, trebalo bi malo povesti računa o nama koji radimo. ne može se samo tako doći jedan dan pred kraj radnog vremena i reći da nas nema sljedeći na poslu. za dekanski rok mi se dogodilo da su mi rekli da ne mogu ne doć na posao jer je bio neki bitni kolegij i svašta nešto... a budući da sam pitala za day off, g.o., ili štogod uzeti dan-dva bolovanja nije bilo opcija. nije ni inače tak da... nekako se nadam da neće biti prije ponedjeljka i da ćemo ovaj puta svi uspjeti posložiti stvari i izaći na rok. a ovo s prijavama... jadro, mislim da sam kad je kod prijava riječ ipak ja rekorder. :crazy:

Twity

Nevjerojatno, još ništa od rasporeda polaganja, a prvi dan ispita je u četvrtak, znači preksutra!!! Ja ću poludit s ovim ispitom. Već sam sigurno 50 puta otvorila stranicu na kojoj bi trebali biti objavljeni rasporedi polaganja...

cuckonja

pozdrav,
danas sam zvala u referadu i pitala za ispit (stari program), ljubazna teta mi je rekla da još nije dobila raspored, al ispitivanje će ić od ponedjeljka, za točan datum je rekla da ju nazovem poslijepodne.

obavijest za stari program... sve pita prof. Hano, ja sam u ponedjeljak u 11 pa predpostavljam da su svi sa starog u ponedjeljak... pozzzz

Twity

Evo stavili su raspored polaganja na stranicu, svi smo u ponedjeljak, neki u 8 kod Keglevičke, a neki u 17 kod Matanovac.

Fireflower

stari program: ponedjeljak, 8.11., u 08:00, ispitivač: Hano Ernst

frendicu sam zamolila da baci oko na oglasnu, sreća moja da radi par minuta od faksa. :crazy:

majolada

ako nekog zanima komisija je u utorak u 16,30h na tmt3
e sad zna možda njeko kud na tmt3 treba doći jer ne piše broj sobe?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks