Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
koma... dakle nastavila raspolozenje od proslog roka... ou jea...:frustrating:kod matanovac nas je dosta izašlo danas... oko 15... za prolaznost ne znam, jer sam bila među prvima, i pala sam...od prvih 8 prošlo ih je troje... nismo se proslavili danas... više sreće za dva mjeseca...
profka je rušila na temelju jednog pitanja! čini mi se da je prošli put bilo uspješnije... huh...
evo i ja sam odustala (kod matanovac), sad imam cijelo ljeto da već jednom naučim SVE kako treba... sad me također čeka vrlo aktivan 9.mj...danas sam slušala ispit kod prof. Hane, stari program, 4 izašlo, 3 prošlo, prof. odličan kao i obično..., ja ... odustala... opet... sad mi je 9. mjesec udarni... čestitam svima na prolazu
ako si po starom programu mozes... koliko znam bolonjci ne mogu biratidali možemo birat profesora i ako prvi put izlazimo?
ja sam napisala da bi Matanovac...al niskoristi... stavili me kod Hanestari program sam i ostalo mi je građansko za deveti, a kak mi se čini i upp pa me zanima na koju foru mogu birati profu za građansko? jel se napiše gore na prijavnici ili ?
da, na vrhu prijavnice napises ime profesora kod kojeg zelis izaci... kad sam napisala kod kog zelim, dosla sam kod tog profesorastari program sam i ostalo mi je građansko za deveti, a kak mi se čini i upp pa me zanima na koju foru mogu birati profu za građansko? jel se napiše gore na prijavnici ili ?
danas sam slušala ispit kod prof. Hane, stari program, 4 izašlo, 3 prošlo, prof. odličan kao i obično..., ja ... odustala... opet... sad mi je 9. mjesec udarni... čestitam svima na prolazu
12 i 13.7.Hey ljudi, može mi netko reći kad su prijave za 9. mjesec? nisam iz zg, pa mi nije faks usput. unaprijed hvala!!!
ovdje ti sve piše.Hey ljudi, može mi netko reći kad su prijave za 9. mjesec? nisam iz zg, pa mi nije faks usput. unaprijed hvala!!!
Baš mi je super čitati ovakve komentare... malo te motiviraju na učenje i nekako olakšaju muke! Dao Bog da nam svima tako bude!Građansko je jedan od najlakših predmeta, lagan i pitak, čita se poput ljubića na plaži, čista uživancija. Jezivo je dobar osjećaj učiti ga... :tongue2:
Ja sam uživo ko prase kad sam to pripremao...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.