AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

mya_zg

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ako naucis svejedno je kod koga ides ali mislim da matanovac vise trazi detalje i primjere a kod hane mozes pricati i objasnjavati na primjerima i svojim rijecima

Adriana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ako naucis svejedno je kod koga ides ali mislim da matanovac vise trazi detalje i primjere a kod hane mozes pricati i objasnjavati na primjerima i svojim rijecima
hej mya koliko je tebi trebalo da svladaš gradivo,otprilike? i da li si išla u detalje ili samo osnovno od svega pa po pitanjima,imaš li kakav savjet za učenje,jer sam se izgubila u gradivu i sve mi se čini bitno...

ZET

moze li mi neko reci koja poglavlja NE trebamo uciti?
na katedri pise jedno, ode drugo...a razlika je velika
hvala!

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
moze li mi neko reci koja poglavlja NE trebamo uciti?
na katedri pise jedno, ode drugo...a razlika je velika
hvala!
Netreba učiti poglavlja vrijednosni papiri i ostavinski postupak, to ti je koji 50-ak stranica manje, a ona literatura s katedre je stara.

suzyc

koja je točno literatura potrebna ???
Knjiga GRAĐANSKO PRAVO, Klarić P. - Vedriš M., 10. izdanje, Narodne novine, 2006., osim poglavlja vrijednosni papiri i ostavinski postupak.

vlatkap

Knjiga GRAĐANSKO PRAVO, Klarić P. - Vedriš M., 10. izdanje, Narodne novine, 2006., osim poglavlja vrijednosni papiri i ostavinski postupak.
hvala !! pitam jer sam načula da ima neko 2009. izdanje a gospođa u knjižnici mi je rekla da nema te knjige ( pa čak niti na popisu u nacionalnoj knjižnici )

Adriana

ima u knjižnici pravnog fakulteta za kupiti istu knjigu ali 12.neizmijenjeno izdanje narodne novine,veljača 2009,pa zato ljudi misle da je to nova knjiga.

vlatkap

ima u knjižnici pravnog fakulteta za kupiti istu knjigu ali 12.neizmijenjeno izdanje narodne novine,veljača 2009,pa zato ljudi misle da je to nova knjiga.
da li je onda svejedno iz čega učim?? tj. da li je ok učit iz ove zelene 2006. ?

maya_21

Zna li nekto koliko u kopirnici košta knjiga iz građanskog,kolko izade tih 700 stranica?!
Pitam ako nije velika razlika da rade kupim u knjižari?!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks