Vjerojatno se radi o sobi broj 303/III kat, doc. dr. sc. Ivana KanceljakTko je u sobi 33, TRH 3?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Vjerojatno se radi o sobi broj 303/III kat, doc. dr. sc. Ivana KanceljakTko je u sobi 33, TRH 3?
Pozz. Po kojoj ste skriptu učili?? Hvala puno!!evo me, ispit je bio danas tj.jutros ...PROŠLA SAM OD PRVE...prvo su bile 3 kolegice 2 pale a 1 prošla.zatim smo ušle ja i još jedna kolegica
Profa je super, najugodniji usmeni ikada, kamo sreće da ih je još takvih kao Marko
dakle moja pitanja...pobojnost (sve kaj znam) o zabludi kaj znam, prvi nasljedni red,sve o jamstvu. regres i posjed
pitanja od kolegice..ništetnost, oporuka. ugovor o darovanju, kapara...kolegica je isto prošla
znači postavi pitanje i razgovarate, nema treme, nema straha, jedna normalna atmosfera, ako negdje zapne on pomogne
al naravno mora se znati o čemu se priča i mislim da ima 10-tak pitanja koja stalno vrti..upravo ovo kaj sam napisala i još služnosti..pravo vlasništva
Kanceljak je ispitivala u isto vrijeme i mislim da kod nje nije nitko prošao
sve u svemu..učila mjesec dana po skripti..vikendom po 3-4 sata ,,ovim danima sat do dva...skinula pitanja s foruma ...i raspali
SRETNO SVIMA
Kod Ciboninog tornjaPozdrav!
Na studomatu piše da se ispit 18.9. održava u hoto centru, zna li netko gdje je to?
Trebali bi danas dobiti tu informaciju na studomatu.Pozdrav! Kada je ispit iz građanskog? Izlazi li netko na ovaj rok? Hvala
Ok hvala, ako možete javite mi kad je da znam, slušala bi ispit ako se može.Trebali bi danas dobiti tu informaciju na studomatu.
Pošaljem ti poruku na tvoj profil foruma čim saznam.Ok hvala, ako možete javite mi kad je da znam, slušala bi ispit ako se može.
imaš skriptu koja kruži Anie tak nešto a pitanja koja se vrte malo si proguglaj forum...Kolege/kolegice molila bih info po čemu spremati ovaj ispit? Da li ima netko kakvu skriptu? Ili gdje da ju nabavim? Ili se isključivo mora učiti po knjizi? Imala sam pauzu od faxa pa svaka informacija mi puno znači. Hvala
U skriptarnici ne nalazim tu skriptu,da li ima netko da mi pošalje na mail? Ili da li tko zna ima li u nekoj kopiraoni ta skripta?imaš skriptu koja kruži Anie tak nešto a pitanja koja se vrte malo si proguglaj forum...
Pa imaš ju u skriptarnici, kad odeš pod predmet građansko, treća po redu.U skriptarnici ne nalazim tu skriptu,da li ima netko da mi pošalje na mail? Ili da li tko zna ima li u nekoj kopiraoni ta skripta?
Nije mi odmah otvaralo,uspjela sam skinuti. HvalaPa imaš ju u skriptarnici, kad odeš pod predmet građansko, treća po redu.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.