a jel ti pise na studomatu 14.7. u 14h?Ima na merlinu i na stranici, 16.7. u 14h je ispit
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
a jel ti pise na studomatu 14.7. u 14h?Ima na merlinu i na stranici, 16.7. u 14h je ispit
Da, daa jel ti pise na studomatu 14.7. u 14h?
Profesori su stavili na stranicu i na merlin odmah da je 16.7 ali oni nemaju pristup studomatu pa je tamo bilo 14.7. i ocito su tek sada azurirali i tamoda li ikome se maknuo datum 14.7 i sad vidim na stranicama da je 16.7??
Pozdrav, jel se sjecas koja pitanja su bila?Zelim samo rec da je danasnji ispit bio odlican! Nije uopce bio tezak. I moze se sad rjesit bolje nego na usmenom
jesi mozda dobila pitanja sa roka 02.07., trebaju i meniIma netko pitanja s online ispita s roka 2.7. da mi pošalje cijela pitanja s ponuđenim odgovorima na mail? Hvaala![]()
I meni bi trebala pitanja s odgovorima ako netko ima. HvalaPozdrav, jel se sjecas koja pitanja su bila?
jesi mozda dobila pitanja sa roka 02.07., trebaju i meni![]()
Ako te taj link baci na stranicu gdje je sve objasnjeno, i ispod imas gumbic natrag na e-kolegij to ti je to. Tu ce kasnije biti ispit, ali tek u 14h.jel vama na merlinu vidljiv test? meni pise "ispit 16.07.2020.", ali neznam treba li jos nesto pisati?
neda li se ispit polaže s upaljenom kamerom?
Došli su rez prije sat vremenaEvo dojmovi sa današnjeg ispita, pa ne mogu reći da je lakše na ovaj način jer je malo vremena za 20 pitanja, dok pročitam pitanje i sve ponuđene odgovore treba mi vremena, a kako je većina pitanja u obliku primjera osoba a, b, c i tu mi je trebalo da shvatim što se traži. Ne znam još rezultate ali nisam sigurna ni u svoje odgovore. Pitanja se slabo sjećam ali bilo ih je par sa prošlog roka ali drugačiji ponuđeni odgovori. Pa evo, kako bude da bude.
gdje pišu bodoviDošli su rez prije sat vremena
Ispod ispita kada klikneš na njegaDošli su rez prije sat vremena
au baš sam se osramotila..čisti padIspod ispita kada klikneš na njega
Došli su rez prije sat vremena
slažem se uopće nisam stigla razmisliti, a kamoli da sam listala knjigu, premalo vremena, možda bi bilo bolje da su usmeni kao i prije. Ovo je jurišanje kroz test...Evo dojmovi sa današnjeg ispita, pa ne mogu reći da je lakše na ovaj način jer je malo vremena za 20 pitanja, dok pročitam pitanje i sve ponuđene odgovore treba mi vremena, a kako je većina pitanja u obliku primjera osoba a, b, c i tu mi je trebalo da shvatim što se traži. Ne znam još rezultate ali nisam sigurna ni u svoje odgovore. Pitanja se slabo sjećam ali bilo ih je par sa prošlog roka ali drugačiji ponuđeni odgovori. Pa evo, kako bude da bude.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.