AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

ivankam

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Dojmovi sa danasnjeg ispita, prvi put sam izasla i polozila sa 3ojkom, ucila sam ga uz dvoje male djece, trebalo mi je vremena malo vise nego nekom drugom, al moze se. Ne sijecam se bas pitanja kako idu, al je bio uvjet, cuvanje oporuke, nuzni nasljednici, solidarna odgovornost, prijevara, pasivno legitimiran kod posjeda..... Nek me neko još nadopuni. Cini mi se da su laksa pitanja bila sad nego ova sto su bila na roku u 7 mjesecu. Sretno svima

alkemicar

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Dojmovi sa danasnjeg ispita, prvi put sam izasla i polozila sa 3ojkom, ucila sam ga uz dvoje male djece, trebalo mi je vremena malo vise nego nekom drugom, al moze se. Ne sijecam se bas pitanja kako idu, al je bio uvjet, cuvanje oporuke, nuzni nasljednici, solidarna odgovornost, prijevara, pasivno legitimiran kod posjeda..... Nek me neko još nadopuni. Cini mi se da su laksa pitanja bila sad nego ova sto su bila na roku u 7 mjesecu. Sretno svima
Možemo si dati ruku....isto prvi puta i isto trojka. Uz troje male djece ;)
Bilo je i pitanje Brisovna tužba, aleatorni pr. posao, nalaz stvari za stjecanje vlasništva...

ivankam

Možemo si dati ruku....isto prvi puta i isto trojka. Uz troje male djece ;)
Bilo je i pitanje Brisovna tužba, aleatorni pr. posao, nalaz stvari za stjecanje vlasništva...
Moze, evo ruka.. Sta ti je jos ostalo?

PetraZG97

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Hy, tko je bio danas na ispitu? :)
Bok, ja sam bila i malo je reci da je ispit bio pretezak meni. Upravo su stigli rezultati i pala sam.
Nazalost nisam spremala pitanja da ih ovdje zalijepim jer sam bila uvjerena da sam naucila i onda nas dođeka onakav pismeni

Dea04

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ekipa ja imam pitanje, HITNOOO - jesu li do sada na rokovima od kad su online pustali s 10 bodova?

Monti_1502

ekipa ja imam pitanje, HITNOOO - jesu li do sada na rokovima od kad su online pustali s 10 bodova?
Jesu, bilo je da je za prolaz 10 bodova, takodjer imam 10, pise da je 11 za prolaz sto nikako nije pravedno ako je bilo rokova na kojima su prosli i oni sa 10

ANA1003

i ja imam 10 bodova, baš mi je krivo, mislim da je među prvim rokovima bio bodovni prag 10 bodova, a na zadnjem 11

tinaas

Jesu, bilo je da je za prolaz 10 bodova, takodjer imam 10, pise da je 11 za prolaz sto nikako nije pravedno ako je bilo rokova na kojima su prosli i oni sa 10
Samo je na prvom i mozda drugom online roku bilo 10, nakon toga svaki je bio 11

PetraZG97

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ja sam na drugom roku u 6.mjesecu imala 10 bodova i prof mi nije htjela priznati za prolaz jer na tom roku navodno nije bilo puno granicnih ljudi s bodovima pa je ostavila 11 za prolaz

Monti_1502

Ja sam na drugom roku u 6.mjesecu imala 10 bodova i prof mi nije htjela priznati za prolaz jer na tom roku navodno nije bilo puno granicnih ljudi s bodovima pa je ostavila 11 za prolaz
A uvid u ispit jel itko trazio?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks