AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

tinaas

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
da li ikome se maknuo datum 14.7 i sad vidim na stranicama da je 16.7??
Profesori su stavili na stranicu i na merlin odmah da je 16.7 ali oni nemaju pristup studomatu pa je tamo bilo 14.7. i ocito su tek sada azurirali i tamo

Monti_1502

Ima netko pitanja koja su bila u 5.mj i u 6mj online? Neka sam vec pronasla ali nisam sa tih navedenih rokova pa ako imate bar nesto puno bi mi pomogli :)

Monti_1502

Zelim samo rec da je danasnji ispit bio odlican! Nije uopce bio tezak. I moze se sad rjesit bolje nego na usmenom
Pozdrav, jel se sjecas koja pitanja su bila?
Ima netko pitanja s online ispita s roka 2.7. da mi pošalje cijela pitanja s ponuđenim odgovorima na mail? Hvaala :)
jesi mozda dobila pitanja sa roka 02.07., trebaju i meni :)

Dea04

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
jel vama na merlinu vidljiv test? meni pise "ispit 16.07.2020.", ali neznam treba li jos nesto pisati?

Jomars

jel vama na merlinu vidljiv test? meni pise "ispit 16.07.2020.", ali neznam treba li jos nesto pisati?
Ako te taj link baci na stranicu gdje je sve objasnjeno, i ispod imas gumbic natrag na e-kolegij to ti je to. Tu ce kasnije biti ispit, ali tek u 14h.

stella

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Evo dojmovi sa današnjeg ispita, pa ne mogu reći da je lakše na ovaj način jer je malo vremena za 20 pitanja, dok pročitam pitanje i sve ponuđene odgovore treba mi vremena, a kako je većina pitanja u obliku primjera osoba a, b, c i tu mi je trebalo da shvatim što se traži. Ne znam još rezultate ali nisam sigurna ni u svoje odgovore. Pitanja se slabo sjećam ali bilo ih je par sa prošlog roka ali drugačiji ponuđeni odgovori. Pa evo, kako bude da bude.

ivana1771iv

Evo dojmovi sa današnjeg ispita, pa ne mogu reći da je lakše na ovaj način jer je malo vremena za 20 pitanja, dok pročitam pitanje i sve ponuđene odgovore treba mi vremena, a kako je većina pitanja u obliku primjera osoba a, b, c i tu mi je trebalo da shvatim što se traži. Ne znam još rezultate ali nisam sigurna ni u svoje odgovore. Pitanja se slabo sjećam ali bilo ih je par sa prošlog roka ali drugačiji ponuđeni odgovori. Pa evo, kako bude da bude.
Došli su rez prije sat vremena

kristinac

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
slažem se uopće nisam stigla razmisliti, a kamoli da sam listala knjigu, premalo vremena, možda bi bilo bolje da su usmeni kao i prije. Ovo je jurišanje kroz test...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks