Ne sjećam se baš puno , no ono čega se sjećam je da su mi problemski zadaci jos bili najlakši. Bilo ti je iz nasljednog prava koliko se sjećam , u principu zakompliciraju ti pitanje da te zbune al na kraju se svodilo na nasljedne redove(pitanje je glasilo tko u tom slucaju koji su zakomplicirali nasljeđuje?) i kada ga procitas s razumijevanjem shvatis da je vrlo lagano. Isto tako bilo je pitanje u vezi ugovora ako se dobro sjećam i eventualno jos dva problemska. Od pitanja još pravo građenja, imovina kao pravna kategorija,, kapara , nasljedna izjava, zastara, nuzni prolaz .Posebno su mi bila draga ona pitanja gdje su ponuđeni odgovori "sve tvrdnje su točne" i "ništa od navedenog" , na njima sam gubio najviše vremena. Nisam jedan od onih koji bas pamte pitanja s ispita pa ako se netko bolje sjeća neka nadopuni. Ako nisi bila na ispitu do sad ( a i kolege koji citaju) ispit je dosta zahtjevan kao što je i kolegica napisala gore , traži apsolutnu koncentraciju i fokus jer su pitanja dosta kompleksna a odgovori nisu jedna ili dvije riječi nego najčešće cijele rečenice , a vrijeme samo curi. Za kraj hoću samo napisati da je ovo moje subjektivno mišljenje i uzmi to s rezervom, jer ja se nisam bas spremao za ispit i imao sam 7 bodova , 10 je bilo za prolaz , tako da ako si dobro spremila ne bi trebalo biti problema samo koncentracija i fokus, nadam se da sam barem malo pomogao nekome , sretno svima.