Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
mene isto to zanima... i suosjećam...A zašto stave raspored samo za bolonju, a ne i za stari program? Joj već sam toliko ogorčena ponašanjem ovog našeg šugavog faksa jedva čekam da ga se riješim :angry::crying2::angry::crying2:
Vidi u rubrici događanja na fakultetu - produžimo rok..Ljudi moji dragi, posebno vi po starom programu, kada je nama ispit?!
Šta smo svi u utorak u 15h?Pa šta je njima?
Jel znate išta novoga o mogućem produženju prava polaganja za nas kojima je ostalo 1-2
ispita i diplomski koji smo svi već prijavili a neki i napisali...
Jel ima nade za nas da neidemo na bolognu...
može mi netko odgovoriti na pitanja simultana hipoteka i poništaj ugovora.. ili barem navesti stranicu u knjizi
matanovac i hano na ovom roku ispituju porezni studij i stari program na upravnom studiju a nas po boolonji na upravnom isptuje keglević,možda će na sljedećem roku biti obrnutoej,šta sad ispituje prof.keglević???neće nas više ispitivat matanovac?
Hey, ovaj dečko što nije prošao nije dosta znao ili... I ako ti nije problem reći po čemu si ti učila i koliko? tnxevo ljudi..danas u grupi u 9 od nas 2o izašlo nas je 4...3 je prpošlo i jedan dečko je pao..dojmovi su super..ugodna atmosfer...zbilja pomaže..daje sve od sebe...pitanja su bila:zabluda,prekomjerno oštećenje,oporuka,vrste pravnih poslova,zastara...to je koliko se ja sjećam..nek me netko nadopuni
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.