Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
-to ti se spominje npr. kod odgovornosti na štetu druge osobe, poslodavac odgovara za štetu radnika (ako je svojom djelatnošću sebi ili drugome oštetio), poslodavac može tražiti od njega nakon isplaćene naknade pravo regresa u roku od 6 mj od dana isplate naknade.Može li mi netko odgovorit na pitanje REGRES??
Hvala punooooo!!!
1. Najjednostavnije, stvari su tjelesni dijelovi prirode, različiti od ljudi, koji služe ljudma za uporabu.molila bi odgovor na pitanja:
1. stvar što je ?
2. cesija - kakav je to ustup tražbine, da li dužnik mora prihvatiti promjenu vjerovnika
Zar je stvarno prof. Keglavić ispitivala umjesto Matanovac??danas je sve studente po bolonji koji su bili na popisu kod prof Matanovac ispitivala prof. Keglević
molim pitanja koja su bila
nije ti ona nova, već je prije ispitivala al je bila negdje u inozemstvu, pa se sad valjda onda vratilatko je ta nova profa???
razlog tome je da je prof. Matanovac bila zauzeta sa ispitivanjem studenata sa pravnog fakulteta i nije stigla ispitivati nas sa upraveZar je stvarno prof. Keglavić ispitivala umjesto Matanovac??
Mislim, jasno mi je da upravo to u postu piše ali svejedno pitam. Možda nisam dobro shvatila...
Da li se zna koji je razlog tome??
:confused2::unsure:
Prof. Romana Matanovac Vučković ima konzultacije utorkom od 16-17,30 sati, TMT 3, soba 301/III kat.Molila bih ako netko zna kada su konzultacije kod prof. Matanovac?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.