Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
trebamo sva poglavlja osim vrijednosni papiri i ostavinski postupakMolila bih da mi netko napise poglavlja iz knjige koja trebamo!?
kad ugovor mora biti u pisanom obliku ??
pa jučer su još bile prijave,malo je preranojel piše što za ispit ili još ne?![]()
IZVORNO stjecanje - znači stjecanje posjeda mimo volje ili protiv volje dosadašnjeg posjednika, tj. stjecanje bez obzira na prednika.izvedeno i izvorno stjecanje posjeda ukratko, molila bih jer mi je nestao dio skripte haha haha...
imaš pri kraju ove stranice odgovor na sva svoja pitanja... par forumaša je već i komentiralo kakav je ispitivač i kolegica je postala pitanja s prošlog roka.ljudi moze neke info o prof. keglevic , kak pita, ostra ? sta najcesce pita ? odg kod nje pa da znam sto mogu ocekivat :/
imaš pri kraju ove stranice odgovor na sva svoja pitanja... par forumaša je već i komentiralo kakav je ispitivač i kolegica je postala pitanja s prošlog roka.
može link za tu stranicu???naravno da nemrem niš naći...objavljen je raspored ispita svi smo kod prof.keglević neki u ponedjeljak,neki u utorak,provjerite si na stranici veleučilišta kad ste
http://161.53.157.14/DVUpravRasporedi.aspx?isp=05+410326&usmen=damože link za tu stranicu???naravno da nemrem niš naći...unaprijed zahvaljujem..
![]()
A zašto stave raspored samo za bolonju, a ne i za stari program? Joj već sam toliko ogorčena ponašanjem ovog našeg šugavog faksa jedva čekam da ga se riješim :angry::crying2::angry::crying2:Jel ja nemrem nać ili... Ne vidim u koliko sati?
http://161.53.157.14/DVUpravRasporedi.aspx?isp=05+410326&usmen=da
izvoli link
pobojni (relativno ništavi) pr. poslovi proizvode pr. učinke kao valjani, ali se mogu, iz propisima predviđenih razloga i u predviđenom roku, poništiti. ako protekne rok za poništenje oni postaju valjani, konvalidiraju.može li mi netko odgovoriti na pitanja 1.pravne posljedice pobojnosti 2.pobojan ugovor
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.