karla1818
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Nisu obavezna za izvanredne, ali su korisnakao izvanredni nemogu doći na predavanja svaki dan da li su obavezna sada 15 16 17 10
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Nisu obavezna za izvanredne, ali su korisnakao izvanredni nemogu doći na predavanja svaki dan da li su obavezna sada 15 16 17 10
nema seminarakada počinju seminari za izvanredne studente?
daImaju li vanredni studenti pravo na kolokvije?
ima u kopiraoni u masarykovoj, nekih 60ak kunaNikako nemogu stić u knjižnicu po knjigu za uvod u državu i pravo,jer radi do 1a ja radim ujutro. pa me zanima kolika je cijena?
prva 3 kolokvija su na zaokruživanje, a 4. je esejskijesu li na prvom kolokviju svih 10 pitanja na zaokruživanje (nema eseja)??
A gdje mogu skinuti pitanja za kolokvije?Slažem se s Horiemon!
Mjesec dana sam ga učila. Vjerujem da ti to trenutno izgleda previše, ali stvarno treba vremena da sve sjedne jer ima dosta literature. Moja preporuka je učiti iz knjige iako su samnom na roku prolazili i oni koji su učili iz skripte. Pitanja na zaokruživanje skini sa foruma jer se ponavljaju. Sretno!! :grin:
Nama je profesor rekao do 117 stranice, a ne 226 za prvi kolokvij!
u našoj forumskoj SkriptarniciA gdje mogu skinuti pitanja za kolokvije?
navedena literatura je ispitna, a link sa parcijalnom literaturom,tj. za kolokvij je na prethodnoj straniciNama je profesor rekao do 117 stranice, a ne 226 za prvi kolokvij!
Kaj stvarno do 226 se treba učiti?!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.