Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Termin ispita vjerojatno neće biti objavljen do dan, dva prije samog ispita. Očekuj oko 9 ujutro. Čini mi se da je bilo tako kad sam ja izlazila.Trebala bih info, ako još netko izlazi na uvod u petak, da li znate kada i gdje je pismeni?
Nema nikakvih podataka ni na studomatu, ni na stranici faxa, a trebala bih znati kad počinje da tražim poslodavca da me pusti s posla...
Zadnji put se pisao u 10h, tmt 14Termin ispita vjerojatno neće biti objavljen do dan, dva prije samog ispita. Očekuj oko 9 ujutro. Čini mi se da je bilo tako kad sam ja izlazila.
tmt14,10h dvorana III.Trebala bih info, ako još netko izlazi na uvod u petak, da li znate kada i gdje je pismeni?
Nema nikakvih podataka ni na studomatu, ni na stranici faxa, a trebala bih znati kad počinje da tražim poslodavca da me pusti s posla...
hvala, vidjela sam jutros na studomatutmt14,10h dvorana III.
nažalost nejel mogu izlazit na kolokvije ako predmet ponovno upisujem*??
3-4 tjedna najbitnije ti je da to vise puta ponovis i siguran je prolaz ja sam ucila iz skripte i to sam je naucila pjevat i dobila 3... Na pismenom se moraas dobro skoncentrirat na zaokruzivanju,usmeni je cista formalnost sretnoJel tesko za polozit ovaj ispit ( i pismeni i usmeni ) ? Kolko vremena bi mi trebalo za nauciti?
Odeš na stranicu pravnog fakulteta, na lijevoj strani klikneš katedre pravnog fakulteta, zatim klikneš na katedru za opću teoriju prava i države. Na lijevoj strani klikneš upravni studij i nakon toga klikneš ispitni kolokviji i sve ti piše.Na prvom predavanju Uvodu u državu i pravo prof. Burazin rekao je da je prvi kolokvij na kraju 10. mjeseca :shock:
ali nije rekao što obuhvaća taj kolokvij...ono, od te i te do te i te stranice knjige. :thinking:
Zna li netko nešto o tome?![]()
Ugh, koja sam ja štreberica...
ne mogu(pogledaj link)Jel mogu ponavljaci na kolokvij? Znam da prosle godine nisu mogli,ali mozda se to promjenilo nekim cudom![]()
u linku možeš vidjeti koje stranice obuhvaća pojedini kolokvijšto obuhvaća taj kolokvij...ono, od te i te do te i te stranice knjige.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.