Što ti konkretno nije jasno?Pomoć ! Zna netko objasnit kod biti i oblika države ona tri elementa društvenost, prisilnost i suverenost ?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Što ti konkretno nije jasno?Pomoć ! Zna netko objasnit kod biti i oblika države ona tri elementa društvenost, prisilnost i suverenost ?
Ovisi kako kome.. Meni je trebalo oko 3 tjedna, procitaj jednom knjigu i dovoljne su skripte po meni, to dobro nauci i malo srece na ispitu i bit ce dobrokolege, koliko vam je bilo potrebno vremena da naučite uvod ?
Trebalo bi biti dobro, daOvisi kako kome.. Meni je trebalo oko 3 tjedna, procitaj jednom knjigu i dovoljne su skripte po meni, to dobro nauci i malo srece na ispitu i bit ce dobro![]()
Koliko se sjećam komentata kolega, ona je ok. Išla sam kod nje na konzultacije i stvarno je pristupačna.Evo vidim na studomatu da sam kod prof. Orsolic.. Jel to ima kakve veze kojim danom ona drzi usmene? Zna netko?
I kakva je ona opcenito?![]()
sve je to sličnojesu li ispravci kolokvija tezi nego sami kolokviji?
Na stranici faxa piše točno vrijeme ispravka i pisanja 2. kolokvija. Koliko ja znam odmah pišeš i drugi kolokvij u razmaku od nekih pol sata ovisi po prezimenu.jel zna ko kak ce bit sad to isti dan ispravak 1. kolokvija i odma 2. kolokvij pisanje?
neoboriva presumpcijaFikcija:
A) zamisljanje cinjenica od strane pravnog poretka
B) npr zaceto dijete se smatra vec rodjenim ako se radi o njegovim probicima
C) sredstvo kojim pravo sankcionira imaginarno stanje
D) npr muz majke je otac djeteta ovo mi je bedasto i ne znam
E) pravna cinjenica koja se ne moze oboriti protudokazom
Pretpostavke na ugovorno zastupanje su:
A) volja zastupanog
B) volja treceg da prihvaca zastupanje
C) volja zastupnika
D) postojanje ovlastenja u svrhu legitimacije prema trecima - a to je punomoć
E) poslovna nesposobnost zastupanog - ovo je zakonsko zastupanje
F) poslovna nesposobnost zastupnika - ovo je neka bedastoća![]()
nemaš pravo izaći na ispravak kolokvija, ako nisi pristupila redovnom kolokviju.jel zna netko jel imam pravo ici na 2. ispravljacki kolokvij ako ne odem bas na kolokvij u ponedjeljak jer pisem i prvi kolokvij isti dan...
Uh!Ne govorite gluposti
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.