Hvala!Ne!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Hvala!Ne!
Da on jeObjavljeni su rezultati.
jeli profesor Kresic u sobi 48? TMT14?
par stranica unazad i naci ces sve o prof. Orsolicsto se tice ustava..hrv ustav je pisani,kodificirani i kruti???, a u vel.britaniji nekodificirani i pisani???ako tko zna!
i kakva je tina oršulić na usmenom..jel itko zna koji dio ona najvise pita?!
profesor je super, lagano pita uglavnom samo osnovne stvari, nije sklon rušenju jedino ako bas nista ne znašZna li tko kako je odgovarati kod prof.Krešića?![]()
u vel. britaniji ustav je pisan, ali u vise dokumenatasto se tice ustava..hrv ustav je pisani,kodificirani i kruti???, a u vel.britaniji nekodificirani i pisani???ako tko zna!
i kakva je tina oršulić na usmenom..jel itko zna koji dio ona najvise pita?!
jel mi može tko reći na kojoj stranici su rezultati? znam da je već kasno i znam da nisam prošla, već me samo zanima?Objavljeni su rezultati.
jeli profesor Kresic u sobi 48? TMT14?
http://www.pravo.unizg.hr/otpd/upravni_studij?@=6me1#news_19834jel mi može tko reći na kojoj stranici su rezultati? znam da je već kasno i znam da nisam prošla, već me samo zanima?
Iz knjige. 3 tjedna.Koliko vam je vremena trebalo da naučite ovaj predmet? Iz čega ste učili?
Pošalješ u skriptarnicu?Ovaj predmet treba stvarno jako dobro naucit i ucit. Ja sam radila svoju skriptu, imam ih cca 3..
Rucno je pisana..Pošalješ u skriptarnicu?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.