vava =)
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
nadam se da nije a i da neće:laughing:mene zanima dal dns ispitivao one koje su zadovoljni ocjenom?
moje pitanje je dal test na zaokruživanje bio onakav kakav imamo ovdje na forumu?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
nadam se da nije a i da neće:laughing:mene zanima dal dns ispitivao one koje su zadovoljni ocjenom?
a kako je bilo na pismenom s pitanjima na zaokruživanje? dal su točna ona pitanja šta su riješena tu na forumu..ono a,b,c grupa???Nije ispitivao one koji su zadovoljni ocijenom,za njih je bio samo upis.
Evo mojih dojmova jer sam ja pokusala odg za vecu. Dobila sam 3 iz pismenog i odg sam,ali nisam dobila 4 ipak mi je upisao 3. S time da je jedna cura isto kao i ja Isla odg sa 3 na 4 i njoj je smanjio ocijenu. Dobro,to je bilo totalno neposteno jer je jednoj curi doslovno poklonio 2 nakon sta je isla odg za 3,a nije imala pojma. Nije znala niti jedan odgovor. Vjerojatno zbog treme. I iz tog razloga nije fer sta onoj druog smanjio ocijenu. Ugl. ja sam zadovoljna,probala sam,zasluzila 3 i sad mogu mirne duse daljeAtmosfera je full ok na "usmenom". Ispitivao me Burazin.
Nemam ti pojma,nikada ne gledam pitanja po forumu,jednostavno naucim sve...provjerena tehnikaa kako je bilo na pismenom s pitanjima na zaokruživanje? dal su točna ona pitanja šta su riješena tu na forumu..ono a,b,c grupa???
ej mos dat link od te skripte?samo određena poglavlja,u knjizi država i pravo od33str do kraja,a u strukturi prava sve do kraja.
s time da ja nisam učila one dijelove što imaju veze s povijest,neke silne ljude i to..
skini skriptu s pravokutnika odbaci djekove koji ti netrebaju,odvoji 10dana-2tj.i prolaz zagarantiran..:wink5:
Koja je to skripta?samo određena poglavlja,u knjizi država i pravo od33str do kraja,a u strukturi prava sve do kraja.
s time da ja nisam učila one dijelove što imaju veze s povijest,neke silne ljude i to..
skini skriptu s pravokutnika odbaci djekove koji ti netrebaju,odvoji 10dana-2tj.i prolaz zagarantiran..:wink5:
nije transpersonalanjel sud transpersonalan ili nije???
molim te da to obrazlozis :happy: nisam ni ja siguran jer mi u literaturi pise: "drzavni organ je transpersonalan, a to znaci da on, kao organizacijska jedinica, nije ovisan o trajanju zivota sluzbenih osoba koje su u njemu..." na stranici 38. "drzava i pravni sustav"...nije transpersonalan
molim te da to obrazlozis :happy: nisam ni ja siguran jer mi u literaturi pise: "drzavni organ je transpersonalan, a to znaci da on, kao organizacijska jedinica, nije ovisan o trajanju zivota sluzbenih osoba koje su u njemu..." na stranici 38. "drzava i pravni sustav"...
ako smatramo da se Sud jedno od drzavnog organa?
jer vidio sam da su clanovi ovog foruma pisali pitanja sa ispita gdje je bilo navedeno pitanje dali je sud transpersonalan...to su zaokruzili i mislim da nije bilo osporavanja tog zaokruzenog odgovora...
ej...pa tu smo zato da si pomazemo :wink5:u pravu si:confused2: zamjenio sam transpersonalan i inpersonalan...stvarno mi je žao zbog krive informacije:sad:
ako se sud gleda kao državni organ onda je on transpersonalan...hvala na isparvku...
26.2.2010. kad sam ja polagala rezultati pismenog su bili navečer taj isti dan (to je bio petak, pisali smo ujutro u 9h i navečer oko 20h su bili rezultati).. i usmeni sam onda imala u pon negdje oko 10 ako se ne varam.. to ti oni brzo isprave s obzirom da su prva pitanja na zaokruživanje a u jednom pit može biti više točnih odg. i tu se ljudi zeznu a ak nemaš 5 točno odgovorenih pit ni ne čitaju eseje..pitanjce... pismeni je petkom, kad obično bude usmeni???
e da, i još jedno... kaj kod prof Burazina možemo prihvatit ocjenu ako smo zadovoljni bez usmenog odgovaranja??? to je nešto novo... joj da je barem istina :crazy:
da je, točno u 12 h . ..Ispit je u podne?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.