Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
dajel na kolokvij mogu izaći oni koji su upisali parcijalu a nisu rješili dip a prošle godine su bili na kolokviju ?
2.11- za A grupu, 6.11 za B-grupujel tko zna kad je prvi kolokvij?? hvala
a daj mi još samo reci koje lekcije, od koje do koje stranice?2.11- za A grupu, 6.11 za B-grupu
nisam sigurna točno stranice, al samo je iz prve knjige uvod u državu, i do mislim 112 stranice. dalje nije, može bit jedino par stranica manje...a daj mi još samo reci koje lekcije, od koje do koje stranice?) hvala
grupa A- od A do Kjel netko zna do koje točno stranice treba učiti za kolokvij i do kojeg prezimena je grupa A?
Ako može link za skidanje skripti?Ja sam skinula sve moguće skripte, da li je to sve što je ovdje na našem portalu ili se još negdje neke mogu nabaviti? PS hvala svima na ovim postovima, hvale vrijedni su, samo za nas izvanredne ima jako malo informacija,
Elm, di u masarykovoj? Sve si vrtim u galvi i ne sjećam se da sam vidjela kopiraonu tam. I je l ima koji slučajem to negdje za skinuti? I koliko upoće koštaju same knjige?imas u masarykovoj ulici fotokopiranu gdje mozes nabaviti,cijena se krece oko 70kn oba dvije zajedno...:wink5:
Kak to funkcionira, gledala sam raspored i kolko vidim predavanja su tri dana od 17:00 - 21:00. Šta se to odsluša pa se dolazi na kolkvije sa redovnima?izvanredni studenti mogu ići na kolokvije kao i redovni,a pogotovo ti preporučujem da ovaj ispit pokušaš dat preko kolokvija,mislim da ćete imati 4 kolokvija,tako smo mi imali prošle godine
Da i to sad više nije od informatora, neg je mislim pravni faks izdavač i nema popusta :sad:ej ljudi jeste vi vidjeli da je izašla nova knjiga-struktura prava???jel to znači da će već i pitat po novoj knjizi???
knjiga ti je ista kao i ona iz 1994., nema nikakvih promjena jer je to samo reprint u povodu smrti profesora Perića tako da nemate brige sve je isto kao i do sadaej ljudi jeste vi vidjeli da je izašla nova knjiga-struktura prava???jel to znači da će već i pitat po novoj knjizi???
Moguće metode popunjavanja pravnih praznina, objektivno pravo, međusobni odnosi državnih tijela mogu biti, autentično tumačenje, nadležnost, i enmogu se sjetiti ostalih a od eseja su bili pravni lijekovi posebno o jednostranim i dvostranim, razdioba i razrada pravnih subjekata i elementi države posebno o stanovništvu.Koja su dans pismena pitanja bila na roku iz uvoda u državu i pravo trebam za svoju frendicu koja nije član foruma. Hvala.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.