Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
"Država i pravni sustav" - Berislav Perić, od 34-128 str.ej dali netko zna iz koje se knjige uči za prvi kolokvij?? i u kolko je sati prva grupa 2.11 ?? tnx
definitivno uvod,politologija ti je jako laganaJoj ne znam ni sama šta da radim, jel mi može netko savjetovati od starijih...
Danas sam bila na predavanju za izvanredne i sad si razmišljam da li da nastavim na to ili da idem na redovna... To me muči zbog kolokvija... Ne znam hoću li uspjeti do 2.11. sve naučiti pa da ne izlazim bezveze na kolokvij. Mislila sam si podijeliti, tako da idem na kolokvije iz politologije i sociologije, a da uvod u državu i pravo ostavim za ispit...
Jel teža politologija na ispitu ili uvod?
Baš sam zbunjena :/
hmm... da... mene sad zanima kaj je s onim izvanrednima kojima je ovo druga godina studiranja - odnosno onim izvanrednim studentima koji su već odslušali predavanja prošle godine...Na predavanjima redovnih je rečeno da izvanredni koji budu redoviti na predavanjima za redovne mogu ići na kolokvije.
kolokviji su za svaku grupu u terminu predavanja"Država i pravni sustav" - Berislav Perić, od 34-128 str.
Mislim da bi isto trebalo biti u 13:20, nemoj me držati za riječ.
mislim da imaju. zašto misliš da nebi trebali imati?dal li ponavljaci imaju pravo izlaska na kolokvij sad iz drzave 2.11???
ok tvoj izbor...:tongue2:Ja ne izlazim ipak na kolokvij jer nemam vremena to naučit, budem na ispit... Valjda ću uspjet to nekak...
ganesha, ja mislim da ti možeš izaći na kolokvij bez potpisa, jer je danas rekao profesor svim izvanrednim studentima da ako misle da su spremni neka izađu na kolokvij... Mislim da se meni to malo pobrkalo, da za politologiju trebaju potpisi xD, ispričavam se...
Bok! Evo mail od prof. Savića, ako može pomoći :wink5:mozete li mi molim vas napisati mail adresu na koju mogu poslati upit o predmetu
ok tvoj izbor...:tongue2:
ali evo: 1.kolokvij iz države vam je naj najlakši!!(ali opet ne očekujte prolaz ako niste pipnuli gradivo:wink5
prolaznost je ogromna, mislim da oko 80%...
dok će se sa 2.kolokvijem to sve prepoloviti- ne plašim nikoga samo vam govorim da se ne opustite i iskoristite mogućnost što uopće ima kolokvija na ovom kolegiju!
kolokvij ti je za nekih 10-ak dana, barem pročitaj tih 200-injak str.(poslije ćeš vidjeti kako je to malo u biti...:laughing...
ali kažem, tvoj izbor, ja samo ohrabrujemroud:
..ne gubite ništa izlazeći na kolokvij:crazy:[/QUO
ja sam izvanredni student i idem na predavanja od redovnih. ako padnem na kojem kolokviju da li mi se to računa kao izlazak na ispit u smislu da nakon 8. puta gubimo pravo na studij.:blushed:
jer sam cula da pravo na pristup kolokviju imaju samo oni ponavljaci koji su bili na prvom uvodnom predavanju i koji redovitio idu na predavanja, a takvih je 'navodno' svega 5-6.mislim da imaju. zašto misliš da nebi trebali imati?
naravno da ne:wink5:ja sam izvanredni student i idem na predavanja od redovnih. ako padnem na kojem kolokviju da li mi se to računa kao izlazak na ispit u smislu da nakon 8. puta gubimo pravo na studij.:blushed:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.