Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
[email protected]da li netko ima mail adresu od prof. burazina nisam ju uspjela pronaći na službenim stranicama
DA...ali pitaj profesore na mail još, da ti potvrde.molim sve koji znaju da mi odgovore na pitanje!!! Ako nisam izašla na prvi kolokvij da li imam pravo izaći na ponavljanje prvog kolokvija? hvala svima
I oni koji nisu išli prvi puta na I.kolokvij, mogu izaći na ponavljanje I.kolokvija.molim sve koji znaju da mi odgovore na pitanje!!! Ako nisam izašla na prvi kolokvij da li imam pravo izaći na ponavljanje prvog kolokvija? hvala svima
jel to sigurno???I oni koji nisu išli prvi puta na I.kolokvij, mogu izaći na ponavljanje I.kolokvija.
100%, pitala sam profesora preko maila :laughing:jel to sigurno???
onda ok...ja sam bila izašla ali pitam zbog frendice...tnx100%, pitala sam profesora preko maila :laughing:
Spremam se počet učiti državu i pravo. Da li one dvije knjige od prije vrijede ili je izašao novi udžbenik?
ne... pišemo do pravnog aktaej ljudi, dal pišemo mi i pravni akt sada na 2 kolokviju???
Ja sam položila sad u 11. mj. uz knjige, skripte, izvadila sam sva moguća pitanja s foruma, skinula s interneta eseje učila intenzivno 8 dana i prošla, to mi je bio prvi ispit, sve je moguće dajte si truda, ako tko želi literaturu nek mi se javi na pm
SP 3-95:laughing:moze li mi molim vas netko reci, imam problema s skriptom za DiP iz skriptarnice. koji se od ona 4 dijela skripte odnosi na 2.kolokvij ?
grupa A-Kdrugi kolokvij za redovne studente je 11.12?? jel tak?? a i ispravak prvog isto tad?? jel tko zna koji je u kolko sati?))
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.