Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
jel mi samo možeš pliz odgovoriti gdje si došla do te informacije, imam jednu zabrinutu frendicu koja je bolonjac.....naravno da se dekanski odnosi i na bolonjce
heeeej, da se i ja malo uključim!!!!:luxhello: ja sam ta zabrinuta frendica, koja je danas dobila informaciju iz referade da se o bolonjcima ništa ne zna po pitanju dekanskoga. Iako bih ja voljela više od ičega da nam ga odobre, sjetim se ekipe s PFZG-a prošle godine... Starom programu je odobren, bolonjcima ne..., tako da ti ovo za sve ili za nikoga ne drži voduajmo se malcice sjetiti prosle godine
da i tada je bio stari i novi program
i tada je dekanski bio i za novi program jelda
ako stave dekanski on moze vrijediti ili za sve ili za nikoga
demokracija na dijelu zar ne
reci frendici da svoju glavicu ne opterecuje glupostima koje se rjesavaju u hodu vec bitnim definicijama gradiva koje prste sa svih strana
vidis ko ja
umjesto da ucim visim na forumu
strasno:redface:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.